Witte bank reinigen

Witte bank reinigen De Vlekkenkoning®

Witte bank reinigen

Een witte bank kan prachtig zijn maar is natuurlijk vaak extra gevoelig voor vlekken en kringen.
Ook is het oppassen met het soort reinigingsmiddel dat je gebruikt. Sommige reinigingsmiddelen bevatten optische bleekmiddelen die helaas ook een witte bank behoorlijk kunnen beschadigen. Kies daarom liever direct voor de diensten van de echte vakman!

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw bank met een professionele (natte) dieptereiniging. Hierbij verwijderen wij vuil, kringen, drink- en/of wijnvlekken tot diep in de meubelstof. Maar ook geurtjes worden effectief verwijderd!

Gratis impregneren

Natuurlijk wil je dat jouw bank lang mooi blijft en je lekker lang kunt genieten van het mooie resultaat! Daarom brengen wij tijdens de reiniging een GRATIS beschermlaag aan op jouw bank. Dit maakt het makkelijker nieuwe vervuiling te verwijderen en de levensduur van je bank te verlengen. Een mooie besparing daar wij deze service altijd GRATIS aanbieden. Bij andere aanbieders betaal je hiervoor vaak een hoge meerprijs! Dat is toch mooi meegenomen!

Alles inclusief prijzen

Wij berekenen nooit voorrijkosten of andere verstopte kosten. Je betaald dus altijd de vooraf afgesproken prijs en geen cent meer, een vertrouwd gevoel! Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW.

Wat kost een witte bank reinigen?

De kosten voor een professionele bankreiniging hangen af van een aantal factoren. Hoeveel zitplaatsen heeft de bank? Is er sprake van extreme vervuiling of gaat het om een eenvoudige opfrisbeurt? Zitten de zit- en rug kussens los of vast en zijn deze draaibaar?

Stuur ons daarom gewoon even een mailtje of appje en vraag een offerte aan!

Wij sturen je dan binnen 2-uur een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan en je weet direct wat het reinigen van jouw bank gaat kosten.

Een afspraak maken kun je makkelijk per email of WhatsApp!

Vraag vandaag daarom nog een gratis offerte aan en wie weet mogen wij binnenkort jouw witte bank weer laten stralen!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap