top of page
  • Foto van schrijverMartin

Vlekken Nooddienst

Vlek in uw bank?

Heb je een goed glas wijn over jouw bank laten vallen? Of jouw kind of huisdier heeft een ongelukje gehad op je nieuwe bank? Geen paniek! Ga in elk geval nooit met huismiddeltjes aan de slag. Deze kunnen een vlek alleen maar groter maken en uw meubelstof zelfs beschadigen of doen uitbleken. Gebruik bij voorkeur ook geen vlekken-spray uit de supermarkt of bouwmarkt. Deze spray bevat vaak optische bleekmiddelen welke niet op iedere meubelstof gebruikt kan worden. Vertrouw bij vlekken in je bank (of andere meubels) liever op de vakman. Vaak wordt onze service gedekt door de inboedelverzekering! Neem contact op met de Vlekken Nooddienst van De Vlekkenkoning©, wij helpen je snel en betaalbaar.


Dagelijks bereikbaar

Onze Vlekken Nooddienst is dagelijks bereikbaar en kan in de meeste gevallen binnen 2 uur bij jou thuis arriveren en de vlek(ken) vakkundig verwijderen. Urine, wijn, bloed, chocolade of andere lastige vlekken worden met zorg verwijderd en uw bank zal weer stralen! Zeker bij urine en braaksel raden wij mensen aan nooit lang te wachten.

Immers urine en braaksel bevatten stoffen (zuur, urinezuur en bacteriën) die uw meubelstof enorm kunnen beschadigen. Neem in deze, en bij andere spoedgevallen, gewoon even contact met ons op. Onze klantenservice kan dan in de meeste gevallen direct een medewerker van de Vlekken Nooddienst op pad sturen! Vaak kunnen wij dezelfde dag (afhankelijk van jouw woonplaats) nog bij u arriveren! En wist je dat wij in de echte noodgevallen ook op zon- en feestdagen bij jou langskomen?


Kosten

Benieuwd naar de kosten om een vlek te laten verwijderen uit jouw meubel? Vul ons offerte formulier in en wij zenden je binnen 2 uur een gratis en geheel vrijblijvende offerte toe. Deze verplicht je tot niets en is geheel vrijblijvend!

1 weergave
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page