Vieze geur in huis?

Vieze geur in huis De Vlekkenkoning®

Vieze geur in huis?

Je herkent het vast wel, je komt je huis binnen en er hangt een vieze lucht. Muffe luchtjes, de geur van “natte hond”, eet- en kookluchtjes maar ook de geur van rook kan enorm hinderlijk en moeilijk te verwijderen zijn! Ga niet zelf prutsen met huismiddeltjes maar laat uw woning professioneel ontgeuren!

Luchtverfrissers

De meeste mensen grijpen naar de bekende luchtverfrissers. Maar let op, deze neutraliseren de geurtjes niet effectief maar maskeren deze vaak maar tijdelijk. Na een tijdje zullen de nare luchtjes weer terugkeren als de werking van deze (overigens vaak milieuonvriendelijke sprays!) luchtverfrissers nalaat. De vieze geur in huis is gewoon hinderlijk en kan erg penetrant zijn en is gelukkig door de vakman snel en eenvoudig te verwijderen!

Professioneel ontgeuren

Wij verwijderen nare luchtjes met een professionele ozon reiniging. Hiermee wordt zogenaamde actieve zuurstof (OZON) geproduceerd met een speciale ozon-generator. Deze ozon verwijdert en neutraliseert alle nare geurtjes binnen enkele uren! Maar ook doodt de ozon bacteriën, sporen van schimmels en virussen! Vieze geur in huis? Maak gebruik van onze speciale ozon-reiniging, wij laten uw huis weer fris ruiken! Let op, een specialistische OZON behandeling duurt ongeveer 2-3 uur en tijdens deze behandeling mag er niemand in de woning of de te behandelen ruimte verblijven. Maar, daarna is de te behandelen ruimte weer lekker fris!

Kosten

Benieuwd naar de kosten om je slaapkamer, woonkamer, kelder of zolder te ontgeuren?
Vraag dan vandaag nog een offerte aan!
Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap