top of page
  • Foto van schrijverMartin

Vakantiehuis ontgeuren

Vakantiehuis ontgeuren? Chalet ontgeuren? Bungalow ontgeuren? Iedere professionele verhuurder van een vakantiewoning, bungalow of chalet kent het waarschijnlijk. Tijdens de wissel van de huurder ruikt of stinkt het huisje. Rook, etens- en kookluchtjes, zweet en andere nare geuren kunnen de beleving van het vakantiehuis en een leuke vakantie behoorlijk in de weg staan! Immer, je wilt jouw mooie vakantiehuis perfect schoon en netjes presenteren aan de nieuwe huurder! Als het luchten van de vakantiewoning niet meer helpt is het verstandig je vakantiehuis professioneel te laten ontgeuren. Vakantiehuis ontgeuren? Chalet ontgeuren? Bungalow ontgeuren? De Vlekkenkoning®, professioneel ontgeuren van bungalows, chalets en vakantiewoningen.


Professioneel ontgeuren Vakantiehuis ontgeuren? De Vlekkenkoning® is niet alleen expert op het gebied van vlekverwijdering! Wij ontgeuren wekelijks meerdere vakantiewoningen, chalets, bungalows en andere verhuurobjecten met behulp van een professionele anti-geur behandeling. Nu denk je misschien “dat doet een luchtverfrisser toch ook?” dat klopt. Maar waar een luchtverfrisser slechts tijdelijk werkt worden bij Ozon de geuren blijvend verwijderd!

Vakantiehuis ontgeuren? Chalet ontgeuren? Bungalow ontgeuren?

Ozon ontgeuren Wij ontgeuren je vakantiewoning of chalet met behulp van een speciale ozon-generator. Deze ozon-generator zet zuurstof om in ozon, ook wel actieve zuurstof genoemd. Deze actieve zuurstof neutraliseert en vernietigd nare geurtjes snel en efficiënt. Maar ook ziektekiemen, bacteriën sporen van schimmels en virussen worden daarbij gedood. De ozon bereikt alle stank in de ruimte – zowel in de lucht als op plaatsen waar stank zich heeft gevestigd in oppervlakken zoals muren, vloeren en meubels! Alle ozon verandert weer in normale zuurstof. Twee uur na de behandeling is de ozon verdwenen en ruikt de lucht in de behandelde ruimte fris en is jouw vakantiewoning weer klaar voor de verhuur! Chalet of vakantiewoning ontgeuren? Neem contact op met De Vlekkenkoning®


Periodiek ontgeuren Als verhuurder van een bungalow, vakantiehuis of chalet is het essentieel dat het object schoon is. Na verloop van tijd gaat het gewoon ruiken. Sommige gasten nemen geurtjes of luchtjes mee, stiekem roken in het object, zweetvoeten, allemaal nare geurtjes die in een vakantiewoning kunnen blijven hangen! Wij ontgeuren deze objecten vaak periodiek, geen zorgen meer over nare luchtjes maar een schone en fris ruikende accommodatie!


Duur van een behandeling Een ozon-reiniging duurt over het algemeen 2-6 uur. (inclusief luchttijd) Tijdens deze behandeling mogen er geen mensen in de ruimte aanwezig zijn! Wij raden bij verhuurobjecten altijd aan hiervoor een gehele dag voor te reserveren. Na de behandeling moet de ruimte weer goed gelucht worden en is dan wel weer klaar voor gebruik.


Kosten Benieuwd naar de kosten om jouw verhuurobject te laten ontgeuren? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Je ontvangt dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

  1. Vakantiehuis ontgeuren

  2. Stank verwijderen chalet

  3. Rooklucht verwijderen

  4. Bungalow ontgeuren

  5. Hotelkamer ontgeuren

  6. Chalet ontgeuren

3 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page