Tapijtreiniger huren

Tapijtreiniger huren De Vlekkenkoning®

Tapijtreiniger huren

Jij wilt een tapijtreiniger huren? Je kunt bij de meeste bouwmarkten of grotere verhuurbedrijven probleemloos en voor een paar tientjes een tapijtreiniger huren.
Je betaald meestal een borg van rond de 100,00 Euro en hebt daarnaast natuurlijk ook nog een geschikt reinigingsmiddel nodig.
In dit artikel leggen wij je uit welke gevaren er op de loer liggen als je besluit zelf een tapijtreiniger te huren.

De gevaren van zelf reinigen!

Natuurlijk kun je zelf een tapijtreiniger huren en daarmee proberen je tapijt of meubels te reinigen. Maar vergis je niet in de gevaren! Het onjuiste gebruik van zo’n machine en reinigingsproducten kan je bank of vloerbedekking onherstelbaar beschadigen! Een bouwmarkt geeft vaak een tapijtreiniger mee die niet geschikt is om je meubelstof te reinigen. Veel van deze reinigers werken op basis van optische bleekmiddelen en kunnen bij het onjuist gebruik vlekken opleveren. Meubelreiniging is een vak, iedere meubelstof is anders en met name de moderne meubelstoffen vereisen vaak een speciale aanpak. Ga dus niet zelf klungelen maar vertrouw liever direct op de vakmensen van De Vlekkenkoning©. Wij reinigen maandelijks tussen de 400 en 600 bankstellen dus weten precies waarover wij praten!

Impregneren

Het tweede probleem bij het zelf reinigen van jouw tapijt en/of meubels is het simpele feit dat u misschien je bank wel schoon krijgt. Maar hoe ga je de stof impregneren? De reguliere reinigingsmiddelen die in de handel verkrijgbaar zijn bieden geen of erg weinig bescherming. Wij weten precies welke bescherming passend is voor jouw tapijt of bank en brengen deze tijdens de reiniging op. Jouw bank blijft daardoor langer mooi en nieuwe vervuiling wordt daardoor bemoeilijkt.

Kosten

Als u zelf een tapijtreiniger gaat huren loopt je al snel tegen behoorlijk wat kosten op.
Ook zijn er natuurlijk de nadelen zoals hierboven beschreven. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk en betaalbaar kan?
Vraag vandaag een offerte aan bij De Vlekkenkoning©
Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!
En wie weet mogen wij ook jouw bank of tapijt binnenkort reinigen!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap