Stoomreiniger huren?

Stoomreiniger huren De Vlekkenkoning®

Stoomreiniger huren?

Jij wilt een stoomreiniger huren om jouw bank of andere meubels te reinigen? Kijk daar altijd mee uit! De machines die de meeste meubelreinigers gebruiken zijn namelijk helemaal geen stoomreinigers!  Ze lijken er misschien op maar daarmee is dan ook alles gezegd!

Stoomreiniger niet geschikt om je bank te reinigen!

Stoomreinigers zijn in principe NIET geschikt om een bank mee te reinigen!  De temperatuur van stoom is simpelweg te hoog en kan sommige meubelstoffen zelfs onherstelbaar beschadigen! Verder blazen stoomreinigers vaak de stoom onder hoge druk in de meubelstof. Het vuil wordt daarmee in de meubelstof gespoten en je verplaatst daarmee het probleem alleen maar. Vlekken en vuil verplaatsen zich juist en komen gegarandeerd weer terug na enige tijd!

Laat je bank professioneel reinigen

Ga dus niet zelf klungelen en bespaar jezelf veel tijd en ellende, neem contact op met de Vlekkenkoning! Onze medewerkers reinigen jouw bank goed snel en betaalbaar.

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw bank met een professionele dieptereiniging. Daarmee verwijderen wij vuil, vlekken, kringen, huisstofmijt en andere ongewenste vervuiling tot diep in de kern van de meubelstof.

Gratis impregneren

Wij brengen tijdens de reiniging een extra beschermlaagje aan op je bank. Dit impregneren doen wij GRATIS. Dat is een enorme besparing daar veel andere aanbieders daarvoor een hoge meerprijs berekenen. Mooi meegenomen dus!

Kosten

Benieuwd naar de kosten om je bank professioneel te laten reinigen?
Vraag vandaag nog een gratis offerte aan, je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een op maat gemaakte ,offerte in jouw mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap