Stoomreiniger bank

Stoomreiniger bank De Vlekkenkoning®

Stoomreiniger bank

Je bank is vuil, vies en zit vol vuil, drinkvlekken en kringen?
Of je bank ruikt muf? De eerste gedachte is dan misschien om je bank met een “stoomreiniger bank” te gaan reinigen!

Voordelen stoomreiniger bank

Stoom heeft een aantal voordelen. Door de hete stoom lost veel vuil op en is het hygiënisch reinigen van vloeren en andere harde oppervlakken goed mogelijk. Toch raden wij het gebruik van stoom om je bank te reinigen volmondig AF.

Nadelen stoomreiniger bank

In principe kunnen we zeggen dat het reinigen van je bank met stoom geen goed idee is! Stoom heeft een temperatuur van 110 graden Celsius en kan veel meubelstoffen onherstelbaar beschadigen. De hoge druk van stoom “blaast” het vuil ook vaak daarheen waar je het eigenlijk niet wilt hebben: in de voering en kussens van je bank!

Stoom is geen sproei- en extractie!

Vaak wordt een stoomreiniger bank ook gewoon verward met een tapijtreinigingsmachine die je in de bouwmarkt kunt huren. Dat is echter GEEN stoomreiniger. Een tapijtreiniger uit de bouwmarkt is een zogenaamde sproei- en extractiemachine die met een lage druk en temperatuur.

Ga niet zelf prutsen

Ga niet zelf met een stoomreiniger aan de slag! Je kunt daarmee echt schade toebrengen aan de meubelvezel. De hoge temperatuur kan vezels doen smelten en vuil insluiten. Je maakt daarbij het probleem alleen maar erger! Vertrouw liever op de echte vakman, wij reinigen tussen de 400 en 600 banken per maand en behoren tot de absolute marktleider op het gebied van meubelreiniging.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten om je bank professioneel te laten reinigen door De Vlekkenkoning®
Vraag dan vandaag nog een offerte aan!
Je ontvangt dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox.

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap