Stoffen bank schoonmaken

Stoffen bank schoonmaken De Vlekkenkoning®

Stoffen bank schoonmaken

Stoffen bank schoonmaken?
Is dit een klusje wat ik zelf kan doen?

Een stoffen bank schoonmaken lijkt op het eerste gezicht misschien een makkelijk klusje.
Maar toch liggen hier enkele gevaren op de loer!
Zo is het belangrijk te weten van welk materiaal jouw bank is gemaakt, is dit een synthetische meubelstof, wol, linnen of misschien zelfs katoen?

Vlekkensprays

Ook is ons advies altijd uit te kijken met de vlekken-sprays en meubelreinigers die je in de supermarkt en bouwmarkt kunt verkrijgen.
Deze zijn vaak voorzien van optische bleekmiddelen welke je meubelstof kunnen doen uitbleken en lelijke vlekken kunnen opleveren. Een stoffen bank schoonmaken is dan ook een echt klusje voor de echte vakmensen van De Vlekkenkoning©
Wij kennen alle meubelstoffen en weten precies hoe en met welke middelen en technieken wij ook jouw bank weer kunnen laten stralen.
Onze medewerkers zijn echte professionals als het gaat om banken schoonmaken, wij maken iedere maand tussen de 400 en 600 banken schoon bij particulieren, bedrijven en instellingen en behoren ondertussen tot de echte marktleider van Nederland!

Professionele dieptereinigin

Vuil, vlekken, kringen dringen vaak diep in de meubelstof door en zijn zelf vaak lastig te verwijderen. Onjuist gebruik van reinigingsmiddelen kan ervoor zorgen dat vlekken groter worden. Ook ontstaan er vaak lelijke kringen. Wij reinigen uw meubel met een professionele dieptereiniging.

Tijdens deze reiniging wordt de vervuiling tot diep in de kern van de meubelstof en de onderliggende voering verwijderd. Maar ook huisstofmijt, bacteriën, virussen en andere allergenen worden met deze natte reiniging effectief en snel verwijderd. Ook brengen wij gratis een nieuwe beschermlaag aan op je meubel waardoor nieuwe vervuiling bemoeilijkt wordt. Uniek, want bij de meeste andere bedrijven betaal je voor dit impregneren altijd extra. Bij ons is dit een GRATIS service!

Alles inclusief prijzen

Wij reinigen je meubels altijd tegen de beste alles-inclusief prijzen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders berekenen wij geen voorrij- of andere verstopte kosten. Je betaald dus nooit meer dan het vooraf afgesproken bedrag! Ook betaal je bij ons nooit iets vooraf, je betaalt op de dag van de reiniging contant of per PIN bij onze medewerker.

Wat gaat mij dat kosten?

Benieuwd naar de kosten om je meubel door de Vlekkenkoning te laten reinigen?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!
Je ontvangt dan binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte in jouw mailbox.

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap