Stoel laten reinigen?

Stoel laten reinigen De Vlekkenkoning®

Stoel laten reinigen?

Jij wilt jouw stoel laten reinigen?
De Vlekkenkoning reinigt dagelijks banken en stoelen in heel Nederland. Wij verwijderen vuil, vlekken, kringen, huidvetten en andere vervuiling snel en effectief uit jouw stoel en laten deze weer stralen! Wij reinigen onder andere stoelen van Montel, Loods5, Arco, Design on Stock, Label, LeoLux en nog veel meer!
Stoelen hebben vaak een typerende vervuiling. Vaak verzamelen zich huidvetten op leuningen en hoofdsteunen. Maar ook de bekende “pakranden” bij eetkamerstoelen vervuilen vaak snel. Dit zorgt voor vuile en vaak vette vlekken die lastig te verwijderen zijn.

Professionele dieptereiniging

Vuile stoelen zijn vaak lastig zelf te reinigen. Het vet (huid- en haarvetten) dringen vaak diep door in de meubelstof en zijn eigenlijk alleen met behulp van een professionele reiniging te verwijderen.
Wij reinigen je stoel met de zogenaamde sproei- en extractie methode. Dit is een professionele dieptereiniging welke de meubelstof tot diep in de kern reinigt.

Aanbrengen beschermlaag (impregneren)

Tijdens de reiniging brengen wij een nieuwe beschermlaag aan op jouw stoel, het zogenaamde impregneren. Wij werken daarbij met een kunsthars welke toegevoegd is aan onze reinigingsmiddelen. Uniek daar deze hars op alle meubelstoffen aangebracht kan worden en je stoel tegen nieuwe vervuiling beschermd.

Kosten

Benieuwd naar de kosten om jouw stoel, love-seat of eetkamerstoelen te laten reinigen?
Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan!
Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox.

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap