Nieuwe bank impregneren

Nieuwe bank impregneren De Vlekkenkoning®

Nieuwe bank impregneren

Heb je onlangs een nieuwe bank gekocht en wil je deze beschermen tegen vlekken en vuil?
Dan is het impregneren van je bank een goede oplossing. Bij ons kun je je bank professioneel en betaalbaar laten impregneren. Zo blijft je bank langer mooi en kun je er langer van genieten!
Met dit impregneren brengen wij een beschermlaagje aan op je meubel. Deze zorgt ervoor dat nieuwe vervuiling geen kans meer heeft in de vezel in te trekken.
Deze laag is vuil- en vochtafstotend en zorgt ervoor dat jouw meubelstof en bank extra beschermd wordt.

Let op! In de winkel wordt dit vaak vertoond en laat men u met een gladde meubelstof het zogenaamde lotuseffect zien. Leuk als demonstratie maar op stoffen meubelen zal dit niet het geval zijn. Impregneren voorkomt geen vlekken en vocht kan nog steeds na een tijdje in de bank trekken. Wat ook prima is want een bank moet ademen.
Echter kan vuil en vocht niet meer in de vezel trekken dus is een bank veel makkelijker schoon te maken .

Meubelhuis/ leverancier

Het impregneren van een bank wordt vaak aangeboden door meubelzaken en leveranciers maar deze service is vaak erg duur en biedt geen garantie tegen alle soorten vlekken.
Bovendien gebruiken veel meubelzaken impregneermiddelen die schadelijk zijn voor het milieu en de mens. Bij de Vlekkenkoning® gebruiken we een onschadelijk en goed ruikend impregneermiddel dat veilig is voor mens, dier en milieu.
Maar opgelet, veel meubelhuizen berekenen voor deze service een hoop geld, soms wel honderden Euro’s voor een nieuwe bank!
Probleem is ook vaak dat een meubelhuis je deze extra beschermlaag wel verkoopt maar deze vaak helemaal niet wordt aangebracht!
Zonde van het geld dus!

Bank laten impregneren door De Vlekkenkoning®

Als je je bank laat impregneren door de Vlekkenkoning® impregneren wij je bank helemaal. Dus ook ook de achterzijde en zijkanten. Daarbij krijgen het zitvlak en de armleuningen extra aandacht en worden deze voorzien van een extra beschermlaag. Nieuwe vervuiling kan dan makkelijk met een zachte vochtige doek worden verwijderd. En het beste van alles: het impregneren van je bank bij de Vlekkenkoning kan al vanaf €149, inclusief alle kosten.
Dat is een fractie van de kosten die je betaalt bij een meubelhuis!

Wat kost een bank impregneren?

Ben je benieuwd naar de kosten om jouw bank te laten impregneren?
De kosten om je bank te laten impregneren hangen van een aantal factoren af. Zo speelt het een rol van welke meubelstof je bank gemaakt is. en of jouw zit- en rug kussens draaibaar zijn.
Vraag daarom vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan en voeg een foto toe van je bank of meubel.
Wij sturen je dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte toe per email!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap