top of page
  • Foto van schrijverMartin

Nieuwe bank impregneren

Heb jij een nieuwe bank gekocht en wil je deze op een professionele en betaalbare manier laten impregneren? Door een nieuwe bank te impregneren wordt een extra beschermlaagje aangebracht op de bank. Dit beschermlaagje zorgt ervoor dat nieuwe vervuiling van de bank bemoeilijkt wordt en je nieuwe bank dus langer mooi blijft!

Impregneren door de meubelzaak Veel meubelzaken bieden dit impregneren aan tegen hoge kosten. Vaak worden deze ook verkocht als “care” pakket en biedt men een vlekken-garantie aan. Laat je hierdoor niet misleiden, de hoge kosten van vaak wel 300-500 Euro per bank wegen vaak niet op tegen de service die zo’n “care” pakket biedt. Meestal worden veel soorten vlekken uitgesloten van deze garantie. Ook wordt vaak alleen de betreffende vlek verwijderd en niet heel de bank gereinigd. Zeker bij banken die een paar maanden oud zijn kan er dan een naar kleurverschil ontstaan.

Veel meubelzaken gebruiken bij het impregneren impregneer-middelen die erg schadelijk zijn voor het milieu, de mens en huisdieren. Ook kan het impregneermiddel de zit-eigenschappen van uw bank aantasten, doordat er een verkeerd impregneermiddel wordt gekozen kan de meubelstof gladder of zelfs statisch worden. Laat je dus geen duur care-pakket met vlekken-garantie aansmeren, je betaald daarvoor meestal veel te veel geld. En, in de meeste gevallen wordt je vlekken-claim op grond van veel kleine lettertjes en onduidelijke bepaling afgewezen. Voor hetzelfde geld kun je je bank overigens ook 2 keer compleet laten reinigen en impregneren door de Vlekkenkoning!

Impregneren door de Vlekkenkoning Wij impregneren uw bank met een onschadelijke en goed ruikend impregneermiddel. Dit middel is onschadelijk voor mens, ongeboren kinderen, dier en milieu! Zitvlakken en armleuningen (hier ontstaat vaak de meeste vervuiling) krijgen daarbij van ons extra aandacht en worden voorzien van een extra beschermlaag.nNieuwe vervuiling kun je dan makkelijk met een zachte vochtige doek verwijderen.

Wat kost het om mijn bank te laten impregneren? Een nieuwe bank impregneren en benieuwd naar de kosten? Dat kan bij ons al vanaf 79,00 Euro inclusief alle kosten! Is je bank ouder dan 1 jaar?

Dan is het impregneren alleen mogelijk in combinatie met een professionele dieptereiniging. Vraag vandaag gewoon even een offerte aan en voeg een foto toe van uw bank. Wij sturen u dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte toe!

1 weergave
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page