Nagellak uit bank verwijderen

Nagellak uit bank verwijderen De Vlekkenkoning®

Nagellak uit bank verwijderen

Even niet opgelet en je morst wat nagellak op je nieuwe bank.
Hoe verwijder je deze lastige vlekken uit je bank?

Huismiddeltjes om nagellak vlek te verwijderen

Ga niet rommelen met huismiddeltjes en gebruik NOOIT nagellak-remover! Nagellak-remover bevat vaak aceton en een verzorgende olie/vetten. Aceton kan sommige voeringen van meubels letterlijk doen smelten! Verder laat nagellak-remover vaak vetvlekken achter. Goed voor je nagels maar funest voor je bank!

Haarlak om je bank te reinigen?

Vaak lezen we ook de tip op Social Media om haarlak op de plek te spuiten en deze met plukkende bewegingen weg te halen. Ook daarvan moeten we helaas afraden!
Buiten het feit dat je met het “plukken” de stof vaak beschadigt blijft er vaak plakkerige haarlak achter op de stof. En, je raadt het al, juist die plakkerige haarlak gaat weer vuil vasthouden en aantrekken. Er ontstaan daardoor vaak lelijke verkleuringen.

Er is niet echt een wondermiddel om deze vaak vervelende vlekken te verwijderen uit je bank.
Immers, iedere meubelstof is verschillend en vereist een andere aanpak. Ga dus niet zelf rommelen, je loopt vaak het risico de vlekken alleen maar groter te maken.En, onjuist gebruik van reinigingsproducten kan ervoor zorgen dat ook de specialist de vlekken niet meer kan verwijderen.

Nagellak vlek in je bank?

Schakel direct professionele hulp in, wij kunnen in de meeste gevallen nog dezelfde dag bij jou arriveren en de vlek op een professionele wijze verwijderen.
Vraag gewoon vandaag nog een offerte aan, je ontvangt dan binnen 2 uur een gratis offerte in je mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap