Kan je een bank schoonmaken met allesreiniger?

Kan je een bank schoonmaken met allesreiniger De Vlekkenkoning®

Kan je een bank schoonmaken met allesreiniger?

Je bank is vuil en zit vol met vlekken en het is tijd geworden deze eens goed te reinigen. Maar hoe kan ik dat het beste doen?
Kun je een bank schoonmaken met allesreiniger?
De Vlekkenkoning® legt je uit waarom dit geen goed idee is!

Allesreiniger

Allesreiniger ruikt lekker en lost goed vet en vuil op. Toch is het geen goed idee om hiermee je bank schoon te maken. Ondanks deze positieve eigenschappen bevatten de meeste allesreinigers iets wat je juist niet graag in je meubelstof hebt: zeep!
Zeep heeft de eigenschap om vanwege de vettige structuur vuil aan te trekken en vast te houden. Meestal is het schoonmaken van je bank met allesreiniger alleen daarom al geen goed idee.
Er blijft altijd een laagje zeep achter in de meubelstof en juist deze zeep zorgt er dan voor dat je sneller nieuwe vlekken krijgt.

Verder is het zo dat als je dit klusje al wel voor elkaar krijgt je natuurlijk je bank nog moet impregneren.
De meeste impregneersprays zijn duur en leggen een plastic laagje over de meubelstof. Bij onjuist gebruik kan dit de ziteigenschappen van je bank aantasten. Meubelstof kan gaan glijden. Ook zijn deze sprays vaak kankerverwekkend en zorgen ervoor dat je woonkamer uren naar deze spray stinkt.

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw bank met een professionele dieptereiniging. Onze schoonmaakmiddelen zijn speciale meubelreinigers die niet of nauwelijks zeep bevatten. Verder zijn ze onschadelijk voor mens en dier en 100% biologisch en Vega.
Tijdens de reiniging impregneren wij met een nat impregneermiddel. Ook dit impregneermiddel is (in tegenstelling tot de eerder genoemde sprays) veilig en onschadelijk voor (ongeboren) mens en dier.

Kosten

Ga dus niet zelf rommelen met allesreiniger en sponsjes maar schakel gewoon de vakman in.
Wij reinigen maandelijks tussen de 400 en 600 banken bij particulieren bedrijven en instellingen en zijn de absolute marktleider op het gebied van meubelreiniging.
Vraag vandaag nog een offerte aan!
Je ontvangt dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap