IKEA bank reinigen

Sinds jaar en dag biedt IKEA verschillende mooie banken. Deze zijn, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, prima te reinigen met een professionele dieptereiniging. IKEA bank reinigen? Maak gebruik van de service van de Vlekkenkoning©, wij reinigen alle IKEA banken bij u thuis op locatie, goed, snel en vooral betaalbaar. Maar dat is nog niet alles, wij reinigen uw IKEA bank en brengen tevens aansluitend GRATIS een extra beschermlaag aan op uw bank. Nieuwe vervuiling wordt daardoor bemoeilijkt dus uw IKEA bank blijft langer mooi en is een stuk makkelijker schoon te maken.

Een reiniging duurt gemiddeld ongeveer 1 uur, dit is afhankelijk van het formaat en het materiaal van uw bank. Na de reiniging moet uw IKEA bank dan nog wel 2-4 uur drogen en is dan weer klaar voor gebruik. Deze droogtijden zijn een indicatie, ook de droogtijd is afhankelijk van de aard van vervuiling en het materiaal.

Benieuwd naar de prijs van een professionele meubelreiniging? De prijs is afhankelijk van het formaat van uw bank en wij vragen u dan ook altijd even een foto van uw bank toe te zenden. Vraag vandaag nog een offerte aan, deze is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets!

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven