top of page
  • Foto van schrijverMartin

IKEA bank reinigen

Sinds jaar en dag biedt IKEA verschillende mooie banken. Deze zijn, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, prima te reinigen met een professionele dieptereiniging. IKEA bank reinigen? Maak gebruik van de service van de Vlekkenkoning©, wij reinigen alle IKEA banken bij jou thuis op locatie. En dat doen we goed, snel en vooral betaalbaar!

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw bank (en andere meubels) met een professionele dieptereiniging.

Dit is een zogenaamde natte reiniging en verwijdert vuil, vlekken en andere vuiligheid uit de meubelstof.


Gratis impregneren

Maar dat is nog niet alles, wij reinigen je IKEA bank en brengen tevens aansluitend GRATIS een extra beschermlaag aan op jouw bank. Nieuwe vervuiling wordt daardoor bemoeilijkt dus je IKEA bank blijft langer mooi en is een stuk makkelijker schoon te maken.

Een reiniging duurt gemiddeld ongeveer 1 uur, dit is afhankelijk van het formaat en het materiaal van uw bank.  Na de reiniging moet je IKEA bank dan nog wel 2-4 uur drogen en is dan weer klaar voor gebruik. Deze droogtijden zijn een indicatie, ook de droogtijd is afhankelijk van de aard van vervuiling en het materiaal.


Prijzen

Benieuwd naar de prijs van een professionele meubelreiniging? De prijs is afhankelijk van het formaat van jouw bank en wij vragen je dan ook altijd even een foto van je bank toe te zenden. Vraag vandaag nog een offerte aan, deze is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets! Wij sturen je dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte per e mail toe.

7 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page