Henders en Hazel bank reinigen

Henders en Hazel bank reinigen De Vlekkenkoning®

Henders en Hazel bank reinigen

Henders en Hazel bank reinigen? Henders en Hazel staat bekend om de prachtige en kwalitatief zeer goede banken. Mooie meubelstoffen die je natuurlijk met zorg wilt onderhouden! Toch kan het natuurlijk gebeuren dat je geconfronteerd wordt met een lelijke vlek (of kringen) in jouw Henders en Hazel bank. Immers, een ongeluk zit in een klein hoekje!

Ga in dit geval niet zelf rommelen met huismiddeltjes of stoommachines! Dit verergert in de meeste gevallen de vlek alleen maar ok kan jouw mooie meubelstof in sommige gevallen ook (onherstelbaar) beschadigen!

Wij reinigen bijna wekelijks banken van Henders en Hazel en mogen ons op dit gebied de echte specialisten noemen.

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw bank met behulp van een professionele dieptereiniging. Deze natte reiniging verwijdert vuil, vlekken, kringen, huisstofmijt, bacteriën en virussen tot diep in de kern van de meubelvezel. Je bank moet na de reiniging nog wel even 2-4 uur drogen en is dan weer klaar voor gebruik.

Gratis impregneren

Wij impregneren (aanbrengen beschermlaag) je meubel gratis. Dat is een enorme besparing daar andere aanbieders hier al snel een hoge meerprijs voor berekenen. Dit impregneren is geen wondermiddel maar zorgt er wel voor dat je nieuwe vervuiling makkelijker kunt verwijderen. Je bank gaat langer mee en ziet er langer mooi uit!

Kosten?

Jouw Henders en Hazel bank reinigen?
Benieuwd naar de kosten om ook jouw bank door de vakkundige medewerkers van de Vlekkenkoning© te laten reinigen?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.
Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap