top of page
  • Foto van schrijverMartin

Eijerkamp bank reinigen?

Jij hebt een Eijerkamp bank gekocht? Een goede keus! Meubels en banken van Eijerkamp staan bekend om de mooie afwerking en super kwaliteit. Maar ben je benieuwd hoe je jouw bank nu eigenlijk het beste kunt reinigen? Dan ben je bij de specialisten van de Vlekkenkoning© aan het juiste adres! Wij reinigen jouw bank met milieuvriendelijke en vegan reinigingsmiddelen. Vanuit ons moderne hoofdkantoor in Deventer reinigen wij maandelijks meer dan 400 banken bij particulieren, bedrijven en instellingen.


Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw Eijerkamp bank met behulp van een professionele dieptereiniging. Hiermee verwijderen wij vuil, kringen, huidvetten, allergenen en virussen en bacteriën tot diep in de kern van uw meubels. Dit is een zogenaamde natte reiniging en reinigt jouw bank tot diep in de kern van de meubelvezel. Na de reiniging moet je bank nog wel even 2-4 uur drogen en is dan weer klaar voor gebruik.


Gratis impregneren

Tijdens de reiniging brengen wij een gratis extra beschermlaag aan op jouw bank. Hierdoor blijft de bank/ het meubel meubel langer mooi en is nieuwe vervuiling makkelijker te verwijderen. Een enorme besparing daar andere aanbieders voor dit impregneren al snel een hoge meerprijs berekenen. Niet bij De Vlekkenkoning©, bij ons is deze behandeling altijd inclusief en gratis!

Vertrouw uw Eijerkamp bank toe aan de echte en erkende vakmensen van de Vlekkenkoning©

Wij reinigen jouw Eijerkamp bank snel, goed en betaalbaar!


Kosten

Benieuwd naar de kosten om jouw bank eens professioneel te laten reinigen? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een offerte in je mailbox. Deze verplicht je tot niets. Bevalt de door ons aangeboden prijs? Je kunt dan direct een afspraak maken. Dit kan makkelijk en snel per email of per WhatsApp.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

2 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page