Eco-leer reinigen

Eco leer reinigen De Vlekkenkoning®

Eco-leer reinigen

Jij hebt een bank van eco-leer en wilt deze laten reinigen?
Eco-leer banken zien we steeds vaker, de warme uitstraling van eco-leer en de robuustheid van de stof maken deze meubelstof erg populair.
Maar het reinigen van deze banken is toch wel een klusje voor de vakman!
De Vlekkenkoning© reinigt bijna dagelijks banken van eco-leer in geheel Nederland.
Ja, wij mogen ons inmiddels de echte marktleider en specialist noemen als het gaat om het reinigen van speciale en gevoelige meubelstoffen en dus ook Eco-leer!

Wat is eco-leer eigenlijk?

Eco-leer reinigen is lastig zelf te reinigen en daarom een klusje voor de ervaren vakman.
Want, eco-leer is allereerst geen echt leer maar een mix van 70% leer en 30% polyester. Hierdoor is de stof veel minder gevoelig voor vervuiling en beschadigingen en is deze stof veel makkelijker te reinigen als echt leer.
Er zijn ook fabrikanten die de term eco-leer gebruiken voor leer welke met minder looistoffen (dus ecologisch) worden gefabriceerd. Maar, meestal wordt deze term gebruikt voor de mix van (gemalen) leer en polyester.

Hoe reinigen?

Ga niet zelf met huismiddeltjes in de weer, sommige producten bevatten optische bleekmiddelen waardoor jouw eco-leren bank onherstelbaar beschadigd kan worden. Gebruik ook NOOIT een stoomreiniger daar deze het polyester in de meubelstof kan doen smelten.
Schakel liever direct een expert in, wij helpen je graag en laten uw bank weer stralen.
En, wij impregneren (aanbrengen beschermlaag) uw bank ook weer GRATIS! Een mooie besparing daar andere aanbieders hier als snel een meerprijs berekenen van 10-15 Euro per zitplaats!

Eco-leer reinigen is dus een echte klus voor de vakman en duurt ongeveer (afhankelijk van de grootte van uw bank) een uurtje. Na de reiniging moet jouw bank nog wel even een uurtje of 2-3 drogen en is dan weer klaar voor gebruik. En, de kosten zullen je enorm meevallen!

Wat kost het?

Eco-Leer reinigen?
Jij bent benieuwd naar de kosten om een eco-leer bank te laten reinigen?
Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende en gratis  offerte aan!
Je ontvangt dan binnen 2 uur een op jouw situatie afgestemde offerte/prijsopgave in je mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap