Be Pure bank reinigen

Be Pure bank reinigen De Vlekkenkoning®

Be Pure bank reinigen

Be Pure bank reinigen?
Je hebt een Be Pure bank gekocht, een goede keus!
Helaas zul je ook bij een Be Pure bank merken dat je, zeker met kinderen en huisdieren, niet verschoont blijft van vlekken, kringen en andere verontreinigingen.
Wij reinigen je bank snel, goed en betaalbaar!

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw Be Pure bank met een echte professionele dieptereiniging. Daarmee wordt vuil, vlekken, kringen en huisstofmijt tot diep in de kern van de meubelstof verwijderd. Jouw bank zal weer stralen en lekker fris ruiken! Na deze natte reiniging moet jouw bank nog wel even 2-4 uur drogen en is dan weer klaar voor gebruik.

Gratis impregneren

Tijdens de reiniging van je bank impregneren wij de meubelstof ook. Jouw bank krijgt daarmee een extra beschermlaag waardoor uw bank langer mooi blijft en de meubelstof optimaal beschermd wordt. Een enorme besparing daar andere aanbieders en concurrenten hiervoor al snel een hoge meerprijs voor berekenen, Niet bij De Vlekkenkoning©! Bij ons is dit impregneren inbegrepen in de prijs. Wij gebruiken hiervoor ook geen schadelijke spray maar impregneren met een speciaal door ons ontwikkelde kunsthars. Deze wordt toegevoegd aan ons reinigingsmiddel en is veilig voor mens en dier.

Kosten

Benieuwd naar de kosten voor een professionele dieptereiniging?
Of heb je meerdere meubels die je graag wilt laten reinigen?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap