Banken reinigen?

Banken reinigen De Vlekkenkoning®

Banken reinigen?

Wil jij je banken reinigen?
Dat kun je natuurlijk zelf gaan proberen maar waarom niet uitbesteden aan de echte vakman?
Wij komen jouw bank bij jou thuis reinigen dus geen lastig gesleep met meubels!
De Vlekkenkoning® is de specialist op het gebied van meubelreiniging en reinigt maandelijks 400-600 meubels bij particulieren, bedrijven en instellingen in heel Nederland.
Een goede en vertrouwde keuze dus!

Professionele dieptereiniging

Wij komen jouw banken reinigen met een professionele dieptereiniging.
Dit is een zogenaamde natte reiniging welke vuil, bacteriën, virussen, huisstofmijt en andere vuiligheid tot diep in de kern van je meubelstof verwijderen. Maar wist je dat wij ook nare geurtjes veroorzaakt door urine, braaksel of huisdieren professioneel neutraliseren? Jouw bank zal weer lekker fris ruiken en kan weer een paar jaar extra mee!

Gratis impregneren

Tijdens het banken reinigen brengen wij gratis een extra beschermlaagje aan op jouw bank. Dit aanbrengen van een beschermlaagje noemt men ook wel impregneren.
Dit doen wij met een speciale kunsthars welke wij toevoegen aan onze reinigingsmiddelen. Dus geen vieze en vaak erg penetrante (en schadelijke!) sprays!
Ons impregneermiddel is een veilige en 100% biologische en Vega kunsthars welke uw meubelvezel goed beschermt tegen nieuwe vervuiling. Dit is natuurlijk geen wondermiddel maar zorgt er wel voor dat jouw banken langer mooi blijven. En, dit verlengt natuurlijk de levensduur ook, dus dat is ook mooi meegenomen!

Kosten

Benieuwd naar de kosten om jouw banken te reinigen?
Vraag dan vandaag nog een offerte aan!
Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap