Bank schoonmaken Amersfoort

Bank reinigen Amersfoort De Vlekkenkoning®

Bank schoonmaken Amersfoort

Bank schoonmaken Amersfoort en omgeving?
Jij woont in Amersfoort of omstreken, Hoogland, Leusden, Nijkerk, Bunschoten of Hoevelaken en wilt jouw bank professioneel en betaalbaar laten reinigen?
Wij reinigen jouw bank bij jou thuis in de gehele regio Amersfoort. Wij berekenen geen voorrij- en parkeerkosten, al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw meubels met een professionele dieptereiniging. Dit een een speciale natte reiniging waarbij uw bank eerst wordt ingespoten met een speciaal reinigingsmiddel. Dit reinigingsmiddel is vrij van zeep en 100% biologisch. Ook zijn onze reinigingsmiddelen die we inzetten bij de meubelreiniging 100% VEGAN en ongevaarlijk voor mens en dier. Een veilig idee! Tijdens de dieptereiniging worden vuil, vlekken, kringen, huisstofmijt, bacteriën en andere allergenen effectief uit je bank verwijderd. Een reiniging duurt ongeveer 1 uurtje en je meubel moet daarna nog een uurtje of 2-3 drogen en is dan weer klaar voor gebruik.

Gratis impregneren
Tijdens de reiniging brengen wij gratis een extra beschermlaag aan. Dit is een kunsthars welke de vezels van jouw bank beschermd tegen nieuwe vervuiling. Vlekken en andere vervuilingen zijn daardoor makkelijker te verwijderen en je bank blijft dus langer mooi en fris!

Alles inclusief prijzen

Onze prijzen zijn altijd alles-inclusief prijzen dus inclusief btw.
Wij berekenen geen voorrijkosten en je betaald dus nooit meer dan het vooraf genoemde bedrag, een prettig idee!

Benieuwd naar de kosten om jouw bank te laten reinigen in de regio Amersfoort?
Vraag dan vandaag een offerte aan en vul ons formulier in.
Je ontvangt dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox.

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap