top of page
  • Foto van schrijverMartin

Bank schoonmaken?

Bank schoonmaken? Ga niet zelf prutsen met huismiddeltjes maar vertrouw op de echte vakman! Wij reinigen je bank snel goed en betaalbaar.

Professionele dieptereiniging

De Vlekkenkoning© maakt je bank schoon met behulp van een professionele dieptereiniging. Daarmee maken wij jouw bank schoon tot diep in de vezel en worden vlekken, kringen, bacteriën en allergenen effectief verwijderd. Ook verwijderen wij nare geurtjes zoals urine, rooklucht, braaksel etc. Wij maken hierbij gebruik van de zogenaamde sproei- en extractiemethode.

Wij maken je bank daarbij gewoon bij jou thuis schoon, dus geen lastig gesleep met meubels. Een reiniging duurt gemiddeld ongeveer een uurtje en je bank moet daarna nog wel even 2-3 uur drogen. Wij maken gebruik van 100% biologische en VEGAN reinigingsmiddelen welke onschadelijk zijn voor mens, dier en milieu!

Gratis impregneren

Tijdens de reiniging impregneren wij je bank gratis. Hierbij brengen wij een extra beschermlaag aan op je bank. Deze biedt een goede bescherming tegen nieuwe vervuiling en maakt het verwijderen van nieuwe vlekken een stuk makkelijker. Een enorme besparing daar andere aanbieders hier vaak een (hoge) meerprijs voor berekenen.

Kosten

Benieuwd wat het kost om jouw bank te laten schoonmaken door de specialisten van de Vlekkenkoning©? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een offerte in je mailbox.

0 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page