top of page
  • Foto van schrijverMartin

Bank reiniger kopen

Jij wilt een bank reiniger kopen? Er zijn veel verschillende methodes en producten waarmee je je bank kunt reinigen.Maar welke machine is nu eigenlijk geschikt? En is het überhaupt een goed idee om zelf je bank te reinigen?

Machine Als je zelf je bank wilt reinigen kun je het beste een zogenaamde sproei- en extractie machine kopen. Let op, verwar deze alsjeblieft niet met een stoomreiniger. Stoom is in de meeste gevallen NIET geschikt om meubelstof mee te reinigen. Stoom wordt immers erg heet en veel meubelstoffen kunnen door deze hitte snel smelten. nHoud verder rekening met het feit dat de kleinere machines eigenlijk alleen geschikt zijn om vlekken uit vloerkleden te verwijderen. Ze hebben vaak een beperkte inhoud en dus niet geschikt voor grotere oppervlaktes zoals een bank of vloerkleed. Maar, voor het verwijderen van enkele vlekken kunnen wij de machines van de firma Bissell van harte aanbevelen. Deze machines zijn handzaam en perfect geschikt voor kleinere vlekken en kosten rond de 100 Euro. Wil je echt een grote bank reinigen? Dan heb je toch echt een professionele machine nodig. De aanschaf hiervan ligt een stuk hoger (tussen de 500,00 en 1200,00 Euro), een hele investering dus!

Bank reiniger kopen

Producten Veel mensen gebruiken graag de producten van HG. Prima producten echter erg prijzig en niet echt de veiligste producten. Lees als je deze producten toch wilt gebruiken altijd goed het etiket en ventileer je kamer goed. Draag verder handschoenen en een veiligheidsbril daar deze producten een bijtende werking hebben. nOf kijk ook eens naar de reinigingsproducten van de Firma Bissell (zie hierboven), minder schadelijk en deze ruiken ook nog eens lekker fris. Maar let goed op, niet ieder reinigingsproduct is ook daadwerkelijk geschikt om alle meubelstoffen te reinigen. Het verkeerde gebruik van reinigingsmiddelen kan je bank onherstelbaar doen beschadigen.

Ga niet zelf prutsen, maak gewoon gebruik van de vakman! Geen zin om zelf te investeren in een machine die je misschien maar 1 maal per jaar gebruikt en de rest van het jaar alleen maar ruimte in beslag neemt? De Vlekkenkoning© reinigt al jouw meubels snel, vakkundig en betaalbaar bij jou thuis op locatie. Geen dure machines aanschaffen maar eerlijke en heldere prijzen en een top service! Benieuwd naar de kosten om jouw bank (of andere meubels) te laten reinigen? Vraag vandaag nog een GRATIS en VRIJBLIJVENDE offerte aan, e ontvangt dan binnen 2 uur een offerte in jouw mailbox.

55 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page