Bank reiniger huren Praxis

Jij wilt een bankreiniger huren bij de Praxis? Zelf je bank reinigen is natuurlijk een mogelijkheid maar wist je dat je daarbij ook gewoon gebruik kan maken van de expertise van de echte vakman? De Vlekkenkoning© komt bij jou langs en reinigt al je meubels snel, goed en vakkundig! Dat doen we overigens gewoon bij jou thuis dus geen lastig gesleep met meubels. Je meubels zijn met een uurtje weer als nieuw! En voor de prijs hoef je het niet te laten, wij zijn absolute marktleider in Nederland en staan bekend om de beste prijzen en service!Bank reiniger huren Praxis
Bank reiniger huren Praxis

Waarom niet zelf reinigen? Het grootste gevaar van zelf je bank reinigen zit in het verkeerde gebruik van materialen en middelen. Veel mensen gebruiken bijvoorbeeld stoom. Stoom is absoluut NIET geschikt om een bank te reinigen. Stoom verbrand vanwege de hoge temperatuur de meubelstof snel en brandt vuil vaak in de vezel. In veel bouwmarkten geeft me je vaak een "tapijtreiniger" mee. Ondanks de etiketten doen vermoeden zijn deze producten eigenlijk niet geschikt om meubels mee te reinigen. Ze bevatten vaak optische bleekmiddelen welke ook na de reiniging de stof kunnen uitbleken en onherstelbaar kunnen beschadigen.


Wat kost dat? Wij vragen je altijd even een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen! Je ontvangt dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte van ons.


589 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven