top of page
  • Foto van schrijverMartin

Bank reiniger huren Praxis

Jij wilt een bankreiniger huren bij de Praxis? Zelf je bank reinigen is natuurlijk een mogelijkheid maar wist je dat je daarbij ook gewoon gebruik kan maken van de expertise van de echte vakman? De Vlekkenkoning© komt bij jou langs en reinigt al je meubels snel, goed en vakkundig! Dat doen we overigens gewoon bij jou thuis dus geen lastig gesleep met meubels. Je meubels zijn met een uurtje weer als nieuw! En voor de prijs hoef je het niet te laten, wij zijn absolute marktleider in Nederland en staan bekend om de beste prijzen en service!

Bank reiniger huren Praxis

Bank reiniger huren Praxis, is dat verstandig?

Het grootste gevaar van zelf je bank reinigen zit in het verkeerde gebruik van materialen en middelen. Veel mensen gebruiken bijvoorbeeld stoom. Stoom is absoluut NIET geschikt om een bank te reinigen. Stoom verbrand vanwege de hoge temperatuur de meubelstof snel en brandt vuil vaak in de vezel.

Maar ik kan toch een machine huren in de bouwmarkt en daarmee mijn bank reinigen? Ja dat kan! Maar let wel goed op, hieraan zitten echt wel bepaalde risico’s verbonden.

In veel bouwmarkten geeft me je vaak een “tapijtreiniger” mee. Ondanks de etiketten doen vermoeden zijn deze producten eigenlijk niet geschikt om meubels mee te reinigen. Ze bevatten vaak optische bleekmiddelen welke ook na de reiniging de stof kunnen uitbleken en onherstelbaar kunnen beschadigen.

Kosten

Wij vragen je altijd even een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen! Je ontvangt dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in jouw mailbox. Deze verplicht je tot niets, probeer het uit, wij helpen je graag!

124 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page