top of page
  • Foto van schrijverMartin

Bank reiniger huren

Bank reiniger huren? Een professionele sproei- en extractie-reiniger (tapijtreiniger) kun je prima huren bij bijna iedere bouwmarkt. De kosten vallen erg mee, je betaald vaak rond de 15,00 Euro per dag. Tevens betaal je vaak een borg van ongeveer 100 Euro welke je natuurlijk terugkrijgt als je de machine weer netjes en heel terugbrengt. Maar is een bank reiniger huren een goed idee?

Zelf je bank reinigen?

Dus ik kan prima mijn bank zelf reinigen? Natuurlijk kun je je bank zelf proberen te reinigen! Maar toch is het verstandig op een paar dingen te letten. Het gebruik van onjuiste reinigingsproducten kan je bank onherstelbaar beschadigen! En ook het gebruik van een machine is niet zonder gevaren.

Welk product gebruiken? De meeste bouwmarkten geven je een tapijtreiniger mee en deze is in de meeste gevallen niet geschikt voor veel gevoelige meubelstoffen! Sterker nog, deze kunnen daar ze vaak optische bleekmiddelen bevatten, onherstelbare schade toebrengen aan je bank! Ook bevatten deze reinigers (die eigenlijk ontwikkeld zijn voor vloerbedekking) vaak veel zeep. Deze zeep blijft eigenlijk altijd een beetje achter in de meubelstof. En dit zeep-residu trekt juist weer nieuw vuil aan. Gevolg: je bank is even schoon maar vervuild weer binnen een aantal maanden. Logisch, want de fabrikanten van deze reinigingsmiddelen vinden het natuurlijk erg fijn dat jij dan weer een nieuwe fles koopt en opnieuw een machine huurt 🙂

Het tweede grootste nadeel is natuurlijk dat je de bank misschien wel tijdelijk mooi schoon krijgt maar dat je daarmee de bank nog niet hebt geïmpregneerd. En, dit is nog niet zo makkelijk als mensen denken. In de reguliere handel zijn deze impregneer-middelen verkrijgbaar als spray.

Bank reiniger huren

Deze spray ken je waarschijnlijk wel als dezelfde spray die u gebruikt om schoenen waterdicht te krijgen. Deze sprays werken goed maar kun je altijd alleen aanbrengen op een droge meubelstof. Verder zijn de meeste van deze sprays erg schadelijk voor jou en het milieu. Ze stinken vaak enorm en deze geur kan dagenlang in de woning blijven hangen. Wij werken met professionele impregneer-middelen welke aan onze reinigingsmiddelen zijn toegevoegd. Deze ruiken niet en geven geen schadelijke gassen af. Integendeel, deze zijn 100% biologisch en VEGAN!

Geen zin om zelf je bank te reinigen? Geen zin in gedoe en zelf rommelen? Maak gebruik van de service van de Vlekkenkoning© Wij kennen alle meubelstoffen en hebben ruim 40 (!) verschillende reinigingsmiddelen. Je bank wordt met behulp van een professionele dieptereiniging vakkundig gereinigd en wij verwijderen daarbij vuil, vlekken, kringen, huisstofmijt, bacteriën en andere allergenen tot diep in de meubelstof. Benieuwd wat een professionele dieptereiniging bij jou thuis gaat kosten? Vraag gewoon vandaag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Je ontvangt dan binnen 2-uur een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

263 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page