Bank reiniger huren

Bank reiniger huren De Vlekkenkoning®

Bank reiniger huren

Bank reiniger huren?
Een professionele sproei- en extractie-reiniger (tapijtreiniger) kun je prima huren bij bijna iedere bouwmarkt. De kosten vallen erg mee, je betaald vaak rond de 15,00 Euro per dag. Tevens betaal je vaak een borg van ongeveer 100 Euro welke je natuurlijk terugkrijgt als je de machine weer netjes en heel terugbrengt. Maar is een bank reiniger huren een goed idee?

Zelf je bank reinigen?

Dus ik kan prima mijn bank zelf reinigen? Natuurlijk kun je je bank zelf proberen te reinigen! Maar toch is het verstandig op een paar dingen te letten. Het gebruik van onjuiste reinigingsproducten kan je bank onherstelbaar beschadigen! En ook het gebruik van een machine is niet zonder gevaren.

Bank reiniger huren in de bouwmarkt

Maar ik kan toch een stoomreiniger huren in de bouwmarkt?
Ja dat kan maar let wel op!
Ten eerste zijn de machines die je in de bouwmarkt huurt geen stoommachines maar zogenaamde sproei- en extractie machines. (Tapijtreinigers).
Deze werken (gelukkig) niet met stoom maar sproeien de meubelstof in om deze vervolgens weer uit te zuigen.
Deze machines bestaan vaak uit een grote stofzuiger met twee watertanks. 1 daarvan is de schoonwater tank waarin je ongeveer 8 liter schoon water met een reiniging product doet.
De machine sproeit het water met het reiniging product op de meubelstof en zuigt deze direct weer weg. De stof wordt dus gespoeld en het vuil wordt verzameld in de vuilwater tank.
Wij raden van het gebruik van deze machines af. Deze machines zijn echt bedoeld voor tapijt en geven vaak veel te veel vocht af. Je bank blijft dus meestal erg lang nat en kan zelfs muf gaan ruiken of stinken!

Wil jij je bank regelmatig zelf reinigen? Overweeg dan eens de aanschaf van een kleine sproei- en extractiemachine. Deze verdient zich in korte tijd terug! Wij adviseren daarvoor graag de Bissell SpotClean, deze is ideaal voor kleinere klussen, maar ook perfect om auto of camper te reinigen!

Welke producten kan ik gebruiken?

De meeste bouwmarkten geven je een tapijtreiniger mee en deze is in de meeste gevallen niet geschikt voor veel gevoelige meubelstoffen! Sterker nog, deze kunnen daar ze vaak optische bleekmiddelen bevatten, onherstelbare schade toebrengen aan je bank!
Ook bevatten deze reinigers (die eigenlijk ontwikkeld zijn voor vloerbedekking) vaak veel zeep. Deze zeep blijft eigenlijk altijd een beetje achter in de meubelstof. En dit zeep-residu trekt juist weer nieuw vuil aan. Gevolg: je bank is even schoon maar vervuild weer binnen een aantal maanden. Logisch, want de fabrikanten van deze reinigingsmiddelen vinden het natuurlijk erg fijn dat jij dan weer een nieuwe fles koopt en opnieuw een machine huurt!
Wel kun je bijvoorbeeld een goede reiniger bestellen bij Amazon: Bissell Reinigingsmiddel
Verkies dit middel altijd boven de reinigers die de bouwmarkt je probeert te verkopen, deze zijn echt NIET geschikt om meubels te reinigen.

Het tweede grootste nadeel is natuurlijk dat je de bank misschien wel tijdelijk mooi schoon krijgt maar dat je daarmee de bank nog niet hebt geïmpregneerd. En, dit is nog niet zo makkelijk als mensen denken. In de reguliere handel zijn deze impregneer-middelen verkrijgbaar als spray.

Deze spray ken je waarschijnlijk wel als dezelfde spray die u gebruikt om schoenen waterdicht te krijgen. Deze sprays werken goed maar kun je altijd alleen aanbrengen op een droge meubelstof. Verder zijn de meeste van deze sprays erg schadelijk voor jou en het milieu. Ze stinken vaak enorm en deze geur kan dagenlang in de woning blijven hangen. Wij werken met professionele impregneer-middelen welke aan onze reinigingsmiddelen zijn toegevoegd. Deze ruiken niet en geven geen schadelijke gassen af. Integendeel, deze zijn 100% biologisch en VEGAN!

Geen zin om zelf je bank te reinigen?

Geen zin in gedoe en zelf rommelen met huismiddeltjes?
Laat je bank gewoon door ons reinigen!
Waarom zelf moeilijk gaan doen als het makkelijk kan?
Voorkom schade aan je meubels en maak gebruik van de professionele service van de Vlekkenkoning©
Wij kennen alle meubelstoffen en hebben ruim 40 (!) verschillende reinigingsmiddelen.
Je bank wordt met behulp van een professionele dieptereiniging vakkundig gereinigd en wij verwijderen daarbij vuil, vlekken, kringen, huisstofmijt, bacteriën en andere allergenen tot diep in de meubelstof.
Maar wij impregneren jouw bank na de reiniging ook GRATIS!
Met dit impregneren brengen wij tijdens de reiniging een extra beschermlaag aan op jouw bank waardoor deze langer beschermd blijft tegen nieuwe vervuiling!

Ja maar wat gaat mij dit kosten?

Een professionele dieptereiniging is helemaal niet zo duur. Zeker als je bedenkt dat je zelf niets hoeft te doen. Je bespaart de weg naar de bouwmarkt en de huur van een machine. Maar, bovenal loop je niet het risico dat je door het onvakkundige gebruik van deze huurmachines je jouw bank te nat reinigt of zelfs onherstelbaar beschadigd!
Vertrouw je meubels liever toe aan de vakman!
Benieuwd naar de kosten van een professionele dieptereiniging?
Vraag dan nu een offerte aan!
Je ontvangt dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in jouw mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap