Bank reinigen Zwolle

Jij wilt je bank laten reinigen in Zwolle? De Vlekkenkoning© reinigt jouw bank bij jou thuis op locatie in de gehele regio Zwolle. Woon je in Zwolle, Hattem, Wapenveld, 's-Heerenbroek, Ittersum of Wapenveld, wij komen graag bij je langs en reinigen je bank snel goed en professioneel! En, wij berekenen voor de gehele regio Zwolle geen voorrijkosten!

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw bank met een professionele dieptereiniging uitgevoerd door een erkende meubelreiniger van de Vlekkenkoning© Nadat wij de bank geheel hebben ingespoten met een speciale meubelreiniger wordt de meubelstof gespoeld en weer uitgezogen. Vlekken krijgen daarbij extra aandacht van ons en worden met de hand voorbehandeld. Met deze professionele (natte) dieptereiniging verwijderen wij vuil, vlekken, kringen, bacteriën en allergenen (huisstofmijt) tot diep in de kern van de meubelstof. Je bank ruikt weer lekker fris en straalt weer!

Droogtijd

Na de reiniging moet je bank nog wel even drogen. De droogtijd bedraagt gemiddeld 2-4 uur en je bank is dan weer klaar voor gebruik.

Bank reinigen Zwolle

Gratis impregneren

Tevens brengen wij een GRATIS extra beschermlaag aan (impregneren) waardoor je bank langer mooi blijft en nieuwe vervuiling sneller verwijderd kan worden. Een enorme besparing daar de meeste andere aanbieders voor deze service een meerprijs berekenen van 10-30 Euro per zitplaats! Bij ons is deze service en extra beschermlaag altijd inbegrepen!

Wat kost het?

Benieuwd wat het gaat kosten om jouwbank (of andere meubels) te laten reinigen door de ervaren medewerkers van de Vlekkenkoning©? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven