Bank reinigen Zwolle

Bank reinigen Zwolle De Vlekkenkoning®

Bank reinigen Zwolle

Bank reinigen Zwolle? De Vlekkenkoning© reinigt jouw bank bij jou thuis op locatie in de gehele regio Zwolle. Woon je in Zwolle, Hattem, Wapenveld, ‘s-Heerenbroek, Ittersum of Wapenveld, wij komen graag bij je langs en reinigen je bank snel goed en professioneel. En, wij berekenen voor de gehele regio Zwolle geen voorrijkosten!

Professioneel bank reinigen Zwolle en omstreken

Wij reinigen jouw bank met een professionele dieptereiniging uitgevoerd door een erkende meubelreiniger van de Vlekkenkoning© Nadat wij de bank geheel hebben ingespoten met een speciale meubelreiniger wordt de meubelstof gespoeld en weer uitgezogen. Vlekken krijgen daarbij extra aandacht van ons en worden met de hand voor behandeld. Met deze professionele (natte) dieptereiniging verwijderen wij vuil, vlekken, kringen, bacteriën en allergenen (huisstofmijt) tot diep in de kern van de meubelstof. Je bank ruikt weer lekker fris en straalt weer!

Droogtijd

Na de reiniging moet je bank nog wel even drogen. De droogtijd bedraagt gemiddeld 2-4 uur en je bank is dan weer klaar voor gebruik.
In sommige gevallen kan de droogtijd toenemen, deze is afhankelijk van de soort meubelstof en de aard van de vervuiling. Wij raden aan na de reiniging de ruimte goed te luchten, dit beïnvloedt de droogtijd positief.

Gratis impregneren

Tevens brengen wij een GRATIS extra beschermlaag aan (impregneren) waardoor je bank langer mooi blijft en nieuwe vervuiling sneller verwijderd kan worden. Een enorme besparing daar de meeste andere aanbieders voor deze service een meerprijs berekenen van 10-30 Euro per zitplaats! Bij ons is deze service en extra beschermlaag altijd inbegrepen!
Dat is toch mooi meegenomen!

Geen voorrijkosten in Zwolle

Je bank laten reinigen in Zwolle? Dan kies je niet alleen voor de beste kwaliteit maar let je uiteraard ook op de kosten. En dat snappen wij als geen ander!
Daarom berekenen wij voor de gehele gemeente Zwolle en omgeving GEEN VOORRIJKOSTEN!

Bank reinigen in Zwolle, wat kost dat?

Benieuwd wat het gaat kosten om jouw bank (of andere meubels) te laten reinigen door de ervaren medewerkers van de Vlekkenkoning© in de gehele regio Zwolle?
Wij werken altijd op offerte basis.
Vul ons offerte formulier in, voeg een foto toe van jouw bank en onze medewerkers gaan direct voor je aan de slag!
Je ontvangt binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

Tevreden met de prijs?

Ben je tevreden met de door ons aangeboden alles-inclusief prijs?
In onze offerte vind je een link naar ons moderne afspraken-systeem.
Via die link kun je zelf makkelijk en snel een afspraak maken, je ziet in 1 oogopslag op welke dagen wij nog plaats hebben.
Met de door jou ontvangen prijscode kun je dus direct een afspraak inplannen.
Betalen doe je pas op de dag van de reiniging bij onze medewerker.
Dit kan per PIN (wij werken met QR code) en natuurlijk ook contant! (wel graag gepast betalen)

Offerte aanvragen!

Ben je benieuwd geworden wat het gaat kosten om jouw bank te laten reinigen in Zwolle
Vul dan nu ons formulier in en je weet binnen 2 uur wat jou dat gaat kosten!
En wie weet zien we ons dan in Zwolle en omstreken!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap