Bank reinigen Winterswijk

Bank reinigen Winterswijk De Vlekkenkoning®

Bank reinigen Winterswijk

Je bank laten reinigen in Winterswijk of Aalten? Jouw bank zit vol vuil, vlekken kringen of ruikt muf? Dan is het tijd om je bank eens lekker te laten opfrissen met een professionele dieptereiniging! Winterswijk of Aalten, wij komen graag bij je langs om jouw bank te reinigen en wij berekenen geen voorrijkosten voor deze regio!

Professionele dieptereiniging

Wij maken daarbij gebruik van een professionele dieptereiniging waardoor wij vuil, vlekken, bacteriën en vieze kringen effectief verwijderen tot diep in de meubelvezel van je bank.

Gratis impregneren

Om ervoor te zorgen dat jouw bank nog langer mooi en schoon blijft impregneren wij de bank gratis!nMet dit impregneren brengen wij een extra beschermlaag aan op jouw meubel.
Deze beschermlaag is geen wondermiddel maar zorgt ervoor dat jouw bank langer mooi blijft en nieuwe vervuiling makkelijker verwijderd kan worden. Hierdoor wordt de levensduur van de bank verlengt en heb je optimaal plezier van een schone bank! Wist je trouwens dat dit impregneren bij andere aanbieders vaak alleen tegen een meerprijs mogelijk is? In sommige gevallen kost dit zelfs 10-30 Euro per zitplaats meer! Bij ons is dit altijd GRATIS en in de prijs inbegrepen!

Droogtijden

Na de reiniging moet je bank nog wel even drogen. Dit drogen duurt gemiddeld 2-4 uurtjes. Wij raden altijd aan de ruimte na de reiniging goed te luchten.

Wat kost het?

Benieuwd wat het gaat kosten om jouw bank (of andere meubels) te laten reinigen door de ervaren medewerkers van de Vlekkenkoning©?
Wij zijn wekelijks in de regio Winterswijk in de buurt en bij spoedgevallen kunnen wij binnen enkele uren bij je thuis ter plaatse zijn!
Vraag vandaag nog een offerte aan en wij sturen je binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap