Bank reinigen Tilburg

Bank reinigen in Tilburg? De Vlekkenkoning© reinigt al uw meubels in de gehele regio Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Rijen of Gilze? Uw bank laten reinigen in Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Rijen of Gilze en omgeving, wij komen graag bij u langs!

Wij reinigen uw bank met een professionele dieptereiniging uitgevoerd door een erkende meubelreiniger van de Vlekkenkoning© Nadat wij uw bank geheel hebben ingespoten met een speciale meubelreiniger wordt de meubelstof gespoeld en weer uitgezogen. Vlekken krijgen daarbij extra aandacht van ons. Met deze professionele (natte) dieptereiniging verwijderen wij vuil, vlekken, kringen, bacteriën en allergenen (huisstofmijt) tot diep in de kern van de meubelstof.

Tevens brengen wij een GRATIS extra beschermlaag aan waardoor uw bank langer mooi blijft en nieuwe vervuiling sneller verwijderd kan worden. Wij berekenen voor de gemeente Tilburg geen voorrijkosten!

Interesse om uw bank in Tilburg of omgeving te laten reinigen door de Vlekkenkoning©? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende en gratis offerte aan. Tot ziens in Tilburg!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven