top of page
  • Foto van schrijverMartin

Bank reinigen Tiel

Bank reinigen Tiel en omgeving? (Tiel, Buren, Geldermalsen) Wij reinigen al je meubels in de gehele regio Tiel tegen concurrerende prijzen! De Vlekkenkoning© reinigt jouw bank met een professionele dieptereiniging en wij impregneren je bank GRATIS.

Professionele dieptereiniging Wij reinigen je bank met een professionele dieptereiniging. Dit is een natte reiniging waarbij vuil, vlekken, bacteriën en andere vervuiling tot diep in de meubelstof verwijderd wordt. Maar ook nare geurtjes verdwijnen en je bank ruikt weer lekker fris. Een reiniging duurt ongeveer een uurtje en je bank moet daarna nog wel even 2-4 uur drogen en is dan weer klaar voor gebruik.

Kosten Benieuwd wat het gaat kosten om uw bank (of andere meubels) te laten reinigen door de ervaren medewerkers van de Vlekkenkoning©? Wist je dat wij geen voorrijkosten berekenen en de beste prijzen hebben? Vraag gewoon vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! Je ontvangt dan binnen 2 uur een offerte in je mailbox. En wie weet misschien zien we elkaar in de mooie Betuwe en mogen wij ook jouw bank reinigen!

0 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page