Bank reinigen Oosterhout?

Bank reinigen Oosterhout De Vlekkenkoning®

Bank reinigen Oosterhout?
De Vlekkenkoning reinigt jouw bank in de gehele regio Oosterhout, Made, Dongen, Geertruidenberg en Raamsdonksveer en dat zonder voorrijkosten!
Onze medewerkers zijn bijna dagelijks onderweg in de regio Brabant en reinigen meubels bij particulieren, bedrijven en instellingen.
Wij staan bekend om de goede en snelle (bekroonde) service en prima prijs kwaliteit verhouding!

Professionele dieptereiniging

Bank reinigen Oosterhout?
Jouw bank zit vol vieze vlekken en kringen? Of ruikt je bank na een paar jaar niet al te fris meer? Of heb je misschien een tweedehands bank op Marktplaats gekocht en wil je deze professioneel laten (diepte-) reinigen? De Vlekkenkoning© is de specialist op het gebied van professionele dieptereiniging van jouw bank, love-seat, hoekbank of eetkamerstoelen.
Wij reinigen je bank met een professionele dieptereiniging en verwijderen vuil tot diep in de kern van de meubelstof. Een reiniging duurt ongeveer 1 uur en je meubels moeten daarna nog wel even 2-3 uur drogen.

Gratis impregneren

Wij brengen tevens een beschermlaag aan op je meubels waardoor deze langer mooi blijven en nieuwe vervuiling makkelijker verwijderd kan worden. Dit is geen wondermiddel maar deze extra en milieuvriendelijke bescherming (wij werken niet met schadelijke sprays) verlengt de levensduur van je bank!
Deze service is bij ons geheel GRATIS!
En dat is een mooie besparing daar veel andere aanbieders hier wel een meerprijs voor berekenen van maar liefst 10-30 Euro per zitplaats!

Kosten

Benieuwd naar de kosten voor een professionele meubelreiniging in de regio Oosterhout, Made, Dongen, Geertruidenberg en Raamsdonksveer?
Vraag vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!
Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een offerte in je mailbox!

  CTA thumbs up footer
  Elips geel footer

  De Vlekkenkoning®

  • Keulenstraat 12, 7418ET Deventer
  • info@vlekkenkoning.nl
  • KVK 72389433
  • BTW NL002149914B19
  Golven CTA Footer geel
  ©2022 Vlekkenkoning®- All rights reserved