Bank reinigen Oosterhout

Bank reinigen Oosterhout? De Vlekkenkoning reinigt uw bank in de gehele regio Oosterhout, Made, Dongen, Geertruidenberg en Raamsdonksveer en dat zonder voorrijkosten! Onze medewerkers zijn bijna dagelijks onderweg in de regio Brabant.

Professionele dieptereiniging Jouw bank zit vol vieze vlekken en kringen? Of ruikt je bank na een paar jaar niet al te fris meer? Of heb je misschien een tweedehands bank op Marktplaats gekocht en wil je deze professioneel laten (diepte-) reinigen? De Vlekkenkoning© is de specialist op het gebied van professionele dieptereiniging van jouw bank, love-seat, hoekbank of eetkamerstoelen. Wij reinigen je bank met een professionele dieptereiniging en verwijderen vuil tot diep in de kern van de meubelstof. Een reiniging duurt ongeveer 1 uur en je meubels moeten daarna nog wel even 2-3 uur drogen.


Gratis impregneren Wij brengen tevens een beschermlaag aan op je meubels waardoor deze langer mooi blijven en nieuwe vervuiling makkelijker verwijderd kan worden. Deze service is bij ons geheel GRATIS! En dat is een mooie besparing daar veel andere aanbieders hier wel een meerprijs voor berekenen van maar liefst 10-30 Euro per zitplaats!


Kosten Benieuwd naar de kosten voor een professionele meubelreiniging? Vraag vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan! Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een offerte in je mailbox!

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven