Bank reinigen Nunspeet

Bank reinigen Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten, Elspeet of Uddel? De Vlekkenkoning© reinigt al uw meubels in de gehele regio Nunspeet. Nunspeet, Vierhouten, Elspeet , wij komen graag bij u langs!

Wij reinigen uw bank met een professionele dieptereiniging uitgevoerd door een erkende meubelreiniger van de Vlekkenkoning©

Professionele dieptereiniging Nadat wij uw bank geheel hebben ingespoten met een speciale meubelreiniger wordt de meubelstof gespoeld en weer uitgezogen. Vlekken krijgen daarbij extra aandacht van ons en worden met de hand behandeld. Met deze professionele (natte) dieptereiniging verwijderen wij vuil, vlekken, kringen, bacteriën en allergenen (huisstofmijt) tot diep in de kern van de meubelstof. Maar ook nare of muffe geurtjes verdwijnen met deze professionele dieptereiniging, uw bank zal weer lekker fris ruiken!

Tevens brengen wij een GRATIS extra beschermlaag (impregneren) aan waardoor uw bank langer mooi blijft en nieuwe vervuiling sneller verwijderd kan worden. Wij berekenen voor de gemeente Nunspeet geen voorrijkosten!


Kosten Benieuwd wat het gaat kosten om uw bank (of andere meubels) te laten reinigen door de ervaren medewerkers van de Vlekkenkoning©? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! Tot ziens in Nunspeet!
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven