Bank reinigen Nunspeet

Bank reinigen Nunspeet De Vlekkenkoning®

Bank reinigen Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten, Elspeet of Uddel?
De Vlekkenkoning© reinigt al uw meubels in de gehele regio Nunspeet.
Nunspeet, Vierhouten, Elspeet , wij komen graag bij u langs!
Wij reinigen uw bank met een professionele dieptereiniging uitgevoerd door een erkende meubelreiniger van de Vlekkenkoning©

Professionele dieptereiniging

Nadat wij uw bank geheel hebben ingespoten met een speciale meubelreiniger wordt de meubelstof gespoeld en weer uitgezogen. Vlekken krijgen daarbij extra aandacht van ons en worden met de hand behandeld. Met deze professionele (natte) dieptereiniging verwijderen wij vuil, vlekken, kringen, bacteriën en allergenen (huisstofmijt) tot diep in de kern van de meubelstof. Maar ook nare of muffe geurtjes verdwijnen met deze professionele dieptereiniging, uw bank zal weer lekker fris ruiken!

Een professionele dieptereiniging duurt ongeveer 60 minuten. Hierna moet je bank nog wel even 2-4 uur drogen en is dan weer klaar voor gebruik.
Jouw bank zal weer stralen!

Gratis impregneren

Tevens brengen wij een GRATIS extra beschermlaag (impregneren) aan waardoor jouw bank langer mooi blijft en nieuwe vervuiling sneller verwijderd kan worden. Wij berekenen voor de gemeente Nunspeet geen voorrijkosten!

Kosten

Bank reinigen in Nunspeet en benieuwd wat het gaat kosten om jouw bank (of andere meubels) te laten reinigen door de ervaren medewerkers van de Vlekkenkoning©?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende
offerte aan!

Tot ziens in Nunspeet!

  CTA thumbs up footer
  Elips geel footer

  De Vlekkenkoning®

  • Keulenstraat 12, 7418ET Deventer
  • info@vlekkenkoning.nl
  • KVK 72389433
  • BTW NL002149914B19
  Golven CTA Footer geel
  ©2022 Vlekkenkoning®- All rights reserved