Bank reinigen Lochem

Bank reinigen Lochem? Of toch liever uw eetkamerstoelen een lekkere frisse opknapbeurt geven en professioneel laten diepte reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Vlekkenkoning© reinigt uw bank goed, snel en vakkundig in de gehele regio Lochem. Lochem, Laren, Eefde, Barchem of Zwiep, wij komen graag bij u langs om uw bank te reinigen en wij berekenen voor de gehele Achterhoek geen cent voorrijkosten! Onze prijzen zijn altijd echte alles inclusief prijzen en u betaald dus nooit meer dan vooraf afgesproken. Eerlijk, fair en transparant!

Wij maken gebruik van een professionele dieptereiniging waardoor vuil, vlekken, pollen, bacteriën en vieze kringen effectief verwijderen tot diep in de meubelvezel. Maar wist u dat hierdoor ook vieze geurtjes en vervelende huisstofmijt uit uw bank worden verwijderd? Tevens impregneren (wij brengen een extra beschermlaag aan waardoor uw meubels langer mooi blijven) wij uw bank GRATIS! Dat alleen is al een enorme besparing daar andere aanbieders hier vaak een meerprijs voor berekenen.

Benieuwd wat het gaat kosten om uw bank (of andere meubels) te laten reinigen door de ervaren medewerkers van de Vlekkenkoning©? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven