top of page
  • Foto van schrijverMartin

Bank reinigen in Beuningen?

Jij wilt je bank laten reinigen in Beuningen of Afferden? De Vlekkenkoning is de expert op het gebied van meubelreiniging en is wekelijks onderweg in de gehele regio Beuningen.

Professionele dieptereiniging Wij reinigen jouw meubels met een professionele dieptereiniging. Daarmee verwijderen wij vuil, kringen, vlekken maar ook bacteriën, virussen en huisstofmijt tot diep in de kern van de meubelstof. Door de dieptewerking van deze (natte) reiniging worden ook muffe geurtjes geneutraliseerd en zal je bank weer lekker fris ruiken!

Inclusief gratis impregneren Tijdens de reiniging brengen wij een gratis extra beschermlaagje aan op jouw meubel. Wij werken hierbij niet met schadelijke en vervelende sprays (die meestal ook maar een tijdelijke bescherming bieden) maar met een eigen ontwikkelde kunsthars welke aan ons reinigingsmiddel is toegevoegd. Op deze manier wordt echt iedere meubelvezel goed beschermd en wordt nieuwe vervuiling bemoeilijkt. Je bank blijft dus langer schoon! Wist je dat de meeste andere aanbieders hier een forse meerprijs voor berekenen van we 10-30 Euro per zitplaats? Niet bij de Vlekkenkoning! Bij ons is het aanbrengen van deze extra beschermlaag altijd onderdeel van onze service en niet verbonden aan extra kosten.

Prijzen Bank reinigen in Beuningen en benieuwd naar de kosten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en 100% vrijblijvende prijsopgave in je mailbox. Onze prijzen zijn altijd echte alles inclusief prijzen, wij berekenen geen extra kosten. Zo betaal je in de gehele regio Gelderland geen voorrijkosten. Een prettig idee toch?

0 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page