Bank reinigen Hengelo

Je bank professioneel laten reinigen in Hengelo? Woon je in Hengelo, Delden, Borne Haaksbergen of Hengevelde?  Wij komen graag bij je langs en reinigen jouw bank met een professionele dieptereiniging.

Professionele dieptereiniging
Nadat wij jouw bank geheel hebben ingespoten met een speciale meubelreiniger wordt de meubelstof gespoeld en weer uitgezogen. Vlekken krijgen daarbij extra aandacht van ons en worden met de hand behandeld. Met deze professionele (natte) dieptereiniging verwijderen wij vuil, vlekken, kringen, bacteriën en allergenen (huisstofmijt) tot diep in de kern van de meubelstof.

Gratis impregneren
Tevens brengen wij een GRATIS extra beschermlaag aan (impregneren) waardoor je bank langer mooi blijft en nieuwe vervuiling sneller verwijderd kan worden. Deze beschermlaag brengen wij altijd gratis aan. Wij berekenen voor de gemeente Hengelo ook geen voorrijkosten, u betaald geen minimaal starttarief en geen parkeerkosten.

Wat kost een bank reinigen in Hengelo?
Interesse om jouw te laten reinigen door ons? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! Overigens, wij komen natuurlijk ook in de gemeente Hengelo (GLD)…

Gratis en vrijblijvend

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!

100% gratis en vrijblijvend
Binnen 2 uur een offerte

Echte reviews

Tevreden klanten

Lisa D.

Zwolle

Onze bank was erg vies door de kinderen en onze hond. Ziet er nu weer prachtig en als nieuw uit. Bedankt!

Nina A.

Deventer

Wij hebben onze bank en eetkamerstoelen laten schoonmaken. Aardige medewerker en de prijs was prima, super service...

Peter R.

Nijmegen

Prijs kwaliteit dik in orde. De helft goedkoper als andere offerte. Onze bank en stoelen zijn weer keurig schoon.