Bank reinigen Hengelo

Je bank professioneel laten reinigen in Hengelo? Woon je in Hengelo, Delden, Borne Haaksbergen of Hengevelde? Wij komen graag bij je langs en reinigen jouw bank met een professionele dieptereiniging.

Professionele dieptereiniging Nadat wij jouw bank geheel hebben ingespoten met een speciale meubelreiniger wordt de meubelstof gespoeld en weer uitgezogen. Vlekken krijgen daarbij extra aandacht van ons en worden met de hand behandeld. Met deze professionele (natte) dieptereiniging verwijderen wij vuil, vlekken, kringen, bacteriën en allergenen (huisstofmijt) tot diep in de kern van de meubelstof.


Gratis impregneren Tevens brengen wij een GRATIS extra beschermlaag aan (impregneren) waardoor je bank langer mooi blijft en nieuwe vervuiling sneller verwijderd kan worden. Deze beschermlaag brengen wij altijd gratis aan. Wij berekenen voor de gemeente Hengelo ook geen voorrijkosten, u betaald geen minimaal starttarief en geen parkeerkosten.


Wat kost een bank reinigen in Hengelo? Interesse om jouw te laten reinigen door ons? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! Overigens, wij komen natuurlijk ook in de gemeente Hengelo (GLD)!
Tags:

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven