Bank reinigen Haarlem

Bank reinigen Haarlem De Vlekkenkoning®

Bank reinigen Haarlem

Jouw bank laten reinigen in Haarlem, Heemstede of Hoofddorp?
Dan ben je bij de Vlekkenkoning aan het juiste adres!
De Vlekkenkoning komt bij jou langs en reinigt al je meubels bij jou thuis op locatie. Wij zijn wekelijks op pad in de regio Haarlem en omstreken en reinigen meubels bij particulieren, bedrijven en instellingen.
En dat doen we snel, goed en vakkundig!

Professionele dieptereiniging

Vuil, vlekken, kringen dringen vaak diep in de meubelstof door en zijn zelf vaak lastig te verwijderen. Onjuist gebruik van reinigingsmiddelen kan ervoor zorgen dat vlekken groter worden. Ook ontstaan er vaak lelijke kringen. Wij reinigen jouw meubel met een professionele dieptereiniging.

Tijdens deze reiniging wordt de vervuiling tot diep in de kern van de meubelstof en de onderliggende voering verwijderd. Maar ook huisstofmijt, bacteriën, virussen en andere allergenen worden met deze natte reiniging effectief en snel verwijderd. Ook brengen wij gratis een nieuwe beschermlaag aan op jouw meubel waardoor nieuwe vervuiling bemoeilijkt wordt. Uniek, want bij de meeste andere bedrijven betaal je voor dit impregneren altijd extra. Bij ons is dit een GRATIS service!

Alles inclusief prijzen

Wij reinigen jouw meubels altijd tegen de beste alles-inclusief prijzen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders berekenen wij geen voorrij- of andere verstopte kosten. Je betaalt dus nooit meer dan het vooraf afgesproken bedrag! Ook betaal je bij ons nooit iets vooraf, je betaalt op de dag van de reiniging contant of per PIN bij onze medewerker.

Wat gaat mij dat kosten?

Benieuwd naar de kosten om jouw meubel door de Vlekkenkoning te laten reinigen? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!
Je ontvangt dan binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte in jouw mailbox.

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap