Bank reinigen Gelderland

Bank reinigen Gelderland De Vlekkenkoning®

Bank reinigen Gelderland

Jij wilt jouw bank laten reinigen in Gelderland en bent op zoek naar een betrouwbaar en vooral betaalbaar meubelreinigingsbedrijf? De Vlekkenkoning reinigt jouw meubels snel, vakkundig en betaalbaar in de gehele provincie Gelderland.
Vanuit ons moderne hoofdkantoor in Deventer bezoeken onze medewerkers dagelijks klanten in heel Nederland en reinigen daar alle soorten meubels. Bank, eetkamerstoelen of andere meubels, wij reinigen ze allemaal! En, dat tegen de beste prijzen van Nederland!
Wij zijn de beste er daar zijn wij trots op!

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw meubels met een professionele dieptereiniging. Daarmee verwijderen wij vuil, kringen, vlekken maar ook bacteriën, virussen en huisstofmijt tot diep in de kern van de meubelstof. Door de dieptewerking van deze (natte) reiniging worden ook muffe geurtjes geneutraliseerd en zal je bank weer lekker fris ruiken!

Inclusief gratis impregneren

Tijdens de reiniging brengen wij een gratis extra beschermlaagje aan op jouw meubel. Wij werken hierbij niet met schadelijke en vervelende sprays (die meestal ook maar een tijdelijke bescherming bieden) maar met een eigen ontwikkelde kunsthars welke aan ons reinigingsmiddel is toegevoegd. Op deze manier wordt echt iedere meubelvezel goed beschermd en wordt nieuwe vervuiling bemoeilijkt. Je bank blijft dus langer schoon! Wist je dat de meeste andere aanbieders hier een forse meerprijs voor berekenen van we 10-30 Euro per zitplaats?
Niet bij de Vlekkenkoning!
Bij ons is het aanbrengen van deze extra beschermlaag altijd onderdeel van onze service en niet verbonden aan extra kosten.

Prijzen
Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een offerte aan, je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en 100% vrijblijvende prijsopgave in je mailbox.
Onze prijzen zijn altijd echte alles inclusief prijzen, wij berekenen geen extra kosten.
Zo betaal je in de gehele regio Gelderland geen voorrijkosten.
Een prettig idee toch?

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap