Bank reinigen Emmen

Bank reinigen Emmen, Klazienaveen of Nieuw-Amsterdam? Vertrouw op de kwaliteiten van de erkende meubelreinigers van de Vlekkenkoning© Wij reinigen al jouw meubels bij u op locatie, dus geen lastig gesleep met meubels.

Professionele dieptereiniging
Wij reinigen jouw meubels met een professionele dieptereiniging. Dit een een speciale natte reiniging waarbij uw bank eerst wordt ingespoten met een speciaal reinigingsmiddel. Dit reinigingsmiddel is vrij van zeep en 100% biologisch. Ook zijn onze reinigingsmiddelen die we inzetten bij de meubelreiniging 100% VEGAN en ongevaarlijk voor mens en dier. Een veilig idee! Tijdens de dieptereiniging worden vuil, vlekken, kringen, huisstofmijt, bacteriën en andere allergenen effectief uit je bank verwijderd. Een reiniging duurt ongeveer 1 uurtje en je meubel moet daarna nog een uurtje of 2-3 drogen en is dan weer klaar voor gebruik.

Gratis impregneren
Tijdens de reiniging brengen wij gratis een extra beschermlaag aan. Dit is een kunsthars welke de vezels van jouw bank beschermd tegen nieuwe vervuiling. Vlekken en andere vervuilingen zijn daardoor makkelijker te verwijderen en je bank blijft dus langer mooi en fris!

Geen voorrijkosten in de gehele regio Emmen
Wij berekenen voor de gehele regio Emmen geen voorrijkosten.
Al onze prijzen zijn echte alles-inclusief prijzen, je betaald dus altijd de vooraf afgesproken prijs en geen cent meer! Dus nooit onverwachte en vervelende verrassingen!

Wat kost het?
Benieuwd naar de kosten om ook jouw bank (of andere meubels) te laten reinigen door de Vlekkenkoning©? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

Gratis en vrijblijvend

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!

100% gratis en vrijblijvend
Binnen 2 uur een offerte

Echte reviews

Tevreden klanten

Lisa D.

Zwolle

Onze bank was erg vies door de kinderen en onze hond. Ziet er nu weer prachtig en als nieuw uit. Bedankt!

Nina A.

Deventer

Wij hebben onze bank en eetkamerstoelen laten schoonmaken. Aardige medewerker en de prijs was prima, super service...

Peter R.

Nijmegen

Prijs kwaliteit dik in orde. De helft goedkoper als andere offerte. Onze bank en stoelen zijn weer keurig schoon.