Bank reinigen Elburg

Bank reinigen Elburg, Oldebroek of Doornspijk? De Vlekkenkoning© reinigt al uw meubels in de gehele regio Elburg. Uw bank laten reinigen in Elburg en omgeving, wij komen graag bij u langs!

Wij reinigen uw bank met een professionele dieptereiniging uitgevoerd door een erkende meubelreiniger van de Vlekkenkoning© Nadat wij uw bank geheel hebben ingespoten met een speciale meubelreiniger wordt de meubelstof gespoeld en weer uitgezogen. Vlekken krijgen daarbij extra aandacht van ons. Met deze professionele (natte) dieptereiniging verwijderen wij vuil, vlekken, kringen, bacteriën en allergenen (huisstofmijt) tot diep in de kern van de meubelstof.

Tevens brengen wij een GRATIS extra beschermlaag aan waardoor uw bank langer mooi blijft en nieuwe vervuiling sneller verwijderd kan worden. Wij berekenen voor de gemeente Elburg geen voorrijkosten!

Interesse om uw bank in Elburg of omgeving te laten reinigen door de Vlekkenkoning©? Benieuwd wat het gaat kosten om uw bank (of andere meubels) te laten reinigen door de ervaren medewerkers van de Vlekkenkoning©? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! Tot ziens in Elburg!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven