Bank reinigen Ede

Jouw bank is vuil en verdient een echte opknapbeurt? Laat je bank professioneel reinigen! De Vlekkenkoning© komt bij jou langs en reinigt je meubels in de gehele regio Ede, Lunteren, Bennekom, Veenendaal en Wageningen. Wij berekenen voor de gehele regio Ede geen voorrijkosten.


Professionele dieptereiniging Wij reinigen jouw bank (of andere meubels) met behulp van een professionele dieptereiniging. Dit is een natte reiniging waarbij wij gebruik maken van de zogenaamde sproei- en extractie-methode. Hierbij wordt een reinigingsproduct (100% biologisch en vegan) op de meubelstof gesproeid . Vlekken en kringen krijgen daarbij extra aandacht en worden met de hand bewerkt. Na een korte inwerktijd wordt de meubelstof geschrobd met een eigen ontwikkelde machine. Vuil, bacteriën en virussen en de bekende huisstofmijt wordt daarmee effectief verwijderd. Na deze behandeling wordt de gehele bank (dus ook de zijkanten en achterzijde) met een sproei- en extractie-machine gespoeld en uitgezogen. Hiermee verwijderen wij vuil tot diep in de kern van jouw meubel. Maar ook nare luchtjes worden hiermee effectief bestreden c.q. geneutraliseerd.


Gratis impregneren Tijdens de reiniging impregneren wij jouw bank en brengen daarbij een beschermlaag aan welke je bank beschermt tegen nieuwe vervuiling. Deze service is bij ons GRATIS! Een enorme besparing daar veel andere aanbieders/concurrenten voor deze service een meerprijs berekenen. Dat is al gauw een besparing van 10-30 Euro per zitplaats!

Korte droogtijden Na de reiniging moet jouw bank nog wel even 2-4 uurtjes drogen. Na deze korte droogtijd is je bank weer klaar voor gebruik. Bij sterk vervuilde banken kan deze droogtijd toenemen. Wij raden daarom altijd aan goed te luchten na de reiniging.


Wat kost een bank reinigen? De prijs van het reinigen van een bank hangt af van verschillende factoren. Is je bank erg vervuild door huisdieren of urine en braaksel? Of valt de vervuiling mee en wil je je bank alleen even laten opfrissen? Om welke meubelstof gaat het en zitten de rug- en zitkussens vast of los en zijn deze draaibaar? Allemaal factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke prijs. Om jou een op maat gemaakte prijs te kunnen geven verzoeken wij je altijd even een offerte aan te vragen. Voeg een foto toe van je meubel en je ontvangt dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven