Bank reinigen Ede

Bank reinigen Ede De Vlekkenkoning®

Bank reinigen Ede

Jouw bank is vuil en verdient een echte opknapbeurt?
Laat je bank professioneel reinigen! Bank reinigen Ede? De Vlekkenkoning© komt bij je langs en reinigt je meubels in de gehele regio Ede, Lunteren, Bennekom, Veenendaal en Wageningen. Wij berekenen voor de gehele regio Ede geen voorrijkosten.

Professionele dieptereiniging

De Vlekkenkoning© reinigt jouw bank (of andere meubels) in Ede en omgeving met behulp van een professionele dieptereiniging. Deze verwijderd vuil, kringen, bacteriën en nare geurtjes tot diep in de kern van de meubelstof.

Gratis impregneren

Tijdens de reiniging impregneren wij jouw bank en brengen daarbij een beschermlaag aan welke je bank beschermt tegen nieuwe vervuiling. Deze service is bij ons GRATIS! Een enorme besparing daar veel andere aanbieders/concurrenten voor deze service een meerprijs berekenen. Dat is al gauw een besparing van 10-30 Euro per zitplaats!

Korte droogtijden

Na de reiniging moet jouw bank nog wel even 2-4 uurtjes drogen. Na deze korte droogtijd is je bank weer klaar voor gebruik. Bij sterk vervuilde banken kan deze droogtijd toenemen.

Wat kost een bank reinigen?

De prijs van het reinigen van een bank hangt af van verschillende factoren.nnIs je bank erg vervuild door huisdieren of urine en braaksel? Of valt de vervuiling mee en wil je je bank alleen even laten opfrissen? Om welke meubelstof gaat het en zitten de rug- en zitkussens vast of los en zijn deze draaibaar?nnAllemaal factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke prijs.nnOm jou een op maat gemaakte prijs te kunnen geven verzoeken wij je altijd even een offerte aan te vragen.nnVoeg een foto toe van je meubel en je ontvangt dan binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap