Bank reinigen Drachten

Je bank laten reinigen in Drachten, Heerenveen, Dokkum, Wolvega of Leeuwarden? Dan ben je bij de Vlekkenkoning aan het juiste adres! De Vlekkenkoning komt bij jou langs en reinigt al je meubels bij jou thuis op locatie. Wij zijn wekelijks op pad in Friesland en reinigen meubels bij particulieren, bedrijven en instellingen.

Professionele dieptereiniging

Vuil, vlekken, kringen dringen vaak diep in de meubelstof door en zijn zelf vaak lastig te verwijderen. Onjuist gebruik van reinigingsmiddelen kan ervoor zorgen dat vlekken groter worden. Ook ontstaan er vaak lelijke kringen.
Wij reinigen je meubel met een professionele dieptereiniging.

Tijdens deze reiniging wordt de vervuiling tot diep in de kern van de meubelstof en de onderliggende voering verwijderd. Maar ook huisstofmijt, bacteriën, virussen en andere allergenen worden met deze natte reiniging effectief en snel verwijderd. Ook brengen wij gratis een nieuwe beschermlaag aan op je meubel waardoor nieuwe vervuiling bemoeilijkt wordt. Uniek, want bij de meeste andere bedrijven betaal jij voor dit impregneren altijd extra.
Bij ons is dit een GRATIS service!

Bank reinigen Drachten

Alles inclusief prijzen

Wij reinigen jouw meubels altijd tegen de beste alles-inclusief prijzen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders berekenen wij geen voorrij- of andere verstopte kosten. Je betaalt dus nooit meer dan het vooraf afgesproken bedrag! Ook betaal je bij ons nooit iets vooraf, je betaalt op de dag van de reiniging contant of per PIN bij onze medewerker.

Wat gaat mij dat kosten?

Benieuwd naar de kosten om ook jouw meubel door de Vlekkenkoning te laten reinigen? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!
Je ontvangt dan binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte in jouw mailbox.

Gratis en vrijblijvend

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!

100% gratis en vrijblijvend
Binnen 2 uur een offerte

Echte reviews

Tevreden klanten

Lisa D.

Zwolle

Onze bank was erg vies door de kinderen en onze hond. Ziet er nu weer prachtig en als nieuw uit. Bedankt!

Nina A.

Deventer

Wij hebben onze bank en eetkamerstoelen laten schoonmaken. Aardige medewerker en de prijs was prima, super service...

Peter R.

Nijmegen

Prijs kwaliteit dik in orde. De helft goedkoper als andere offerte. Onze bank en stoelen zijn weer keurig schoon.