top of page
  • Foto van schrijverMartin

Bank reinigen Deventer

Uw bank laten reinigen in Deventer, Colmschate, Twello, Wilp, Voorst of Terwolde en omgeving? Dan bent u bij de Vlekkenkoning aan het juiste adres! De Vlekkenkoning komt bij u langs en reinigt al uw meubels bij u thuis op locatie. En dat tegen de beste prijzen!


Professionele dieptereiniging

Vuil, vlekken, kringen dringen vaak diep in de meubelstof door en zijn zelf vaak lastig te verwijderen. Onjuist gebruik van reinigingsmiddelen kan ervoor zorgen dat vlekken groter worden. Ook ontstaan er vaak lelijke kringen. Wij reinigen uw meubel met een professionele dieptereiniging.

Tijdens deze reiniging wordt de vervuiling tot diep in de kern van de meubelstof en de onderliggende voering verwijderd. Maar ook huisstofmijt, bacteriën, virussen en andere allergenen worden met deze natte reiniging effectief en snel verwijderd. Ook brengen wij gratis een nieuwe beschermlaag aan op uw meubel waardoor nieuwe vervuiling bemoeilijkt wordt. Uniek, want bij de meeste andere bedrijven betaald u voor dit impregneren altijd extra. Bij ons is dit een GRATIS service!

Bank reinigen Deventer


Alles inclusief prijzen

Wij reinigen uw meubels altijd tegen de beste alles-inclusief prijzen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders berekenen wij geen voorrij- of andere verstopte kosten. U betaald dus nooit meer dan het vooraf afgesproken bedrag! Ook betaald u bij ons nooit iets vooraf, u betaald op de dag van de reiniging contant of per PIN bij onze medewerker.


Wat gaat mij dat kosten?

Benieuwd naar de kosten om uw meubel door de Vlekkenkoning te laten reinigen? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! U ontvangt dan binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.

9 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page