Bank reinigen Borculo

Bank reinigen Borculo De Vlekkenkoning®

Bank reinigen Borculo

Bank reinigen Borculo, Geesteren, Ruurlo of Neede?
Jouw bank is vuil en verdient een opknapbeurt?
De Vlekkenkoning© komt graag bij u langs in de gehele regio Borculo!
Onze medewerkers reinigen jouw bank bij jou thuis op locatie, dus geen lastig gesleep met meubels.
Wij gaan hierbij erg zorgvuldig te werk en verwijderen vlekken, kringen, bacteriën, huisstofmijt en andere allergenen tot diep in de meubelstof.

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen je bank met een zogenaamde professionele dieptereiniging. Dit is een natte reiniging welke vuil, kringen, bacteriën en andere vervuiling en luchtjes tot diep in de kern van de meubelstof verwijderd.

Gratis impregneren

Uniek in Nederland, wij impregneren jouw bank GRATIS! Met dit impregneren brengen wij een extra beschermlaagje aan op je meubels waardoor deze langer mooi blijven. Dit is geen wondermiddel maar zorgt ervoor dat nieuwe vervuiling makkelijker kan worden verwijderd, Na een droogtijd van enkele uren is je bank weer klaar voor gebruik en ruikt weer lekker fris! Bank reinigen Borculo, Geesteren, Ruurlo of Neede?
Natuurlijk De Vlekkenkoning©!

Kosten

Benieuwd naar wat het reinigen van jouw bank gaat kosten in de regio Borculo?
Wij berekenen voor de regio Borculo geen voorrijkosten, je betaalt dus altijd de vooraf afgesproken prijs en geen cent meer!
Vraag dus vandaag nog een offerte aan, je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap