top of page
  • Foto van schrijverMartin

Bank reinigen Barneveld?

Jij wilt jouw bank laten reinigen in Barneveld, Voorthuizen, Achterveld of Lunteren? De Vlekkenkoning® komt bij je langs! Wij reinigen je bank, maar natuurlijk ook andere meubels gewoon bij jou thuis op locatie. Dat is mooi makkelijk want geen lastig gesleep met meubels! Bank reinigen Barneveld, Voorthuizen, Achterveld of Lunteren? Natuurlijk De Vlekkenkoning®

Professionele dieptereiniging

Wij komen jouw banken reinigen met een professionele dieptereiniging. Dit is een zogenaamde natte reiniging welke vuil, bacteriën, virussen, huisstofmijt en andere vuiligheid tot diep in de kern van je meubelstof verwijderen. Maar wist je dat wij ook nare geurtjes veroorzaakt door urine, braaksel of huisdieren professioneel neutraliseren? Jouw bank zal weer lekker fris ruiken en kan weer een paar jaar extra mee!

Gratis impregneren

Tijdens het banken reinigen brengen wij gratis een extra beschermlaagje aan op jouw bank. Dit aanbrengen van een beschermlaagje noemt men ook wel impregneren. Dit doen wij met een speciale kunsthars welke wij toevoegen aan onze reinigingsmiddelen. Dus geen vieze en vaak erg penetrante (en schadelijke!) sprays! Ons impregneermiddel is een veilige en 100% biologische en vegan kunsthars welke uw meubelvezel goed beschermt tegen nieuwe vervuiling. Dit is natuurlijk geen wondermiddel maar zorgt er wel voor dat jouw banken langer mooi blijven. En, dit verlengt natuurlijk de levensduur ook, dus dat is ook mooi meegenomen!

Kosten

Benieuwd naar de kosten om jouw banken te reinigen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

2 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page