top of page
  • Foto van schrijverMartin

Bank reinigen Arnhem

Bank reinigen Arnhem? De Vlekkenkoning© is de specialist op het gebied van professionele meubelreiniging. Wij reinigen al jouw meubels in de gehele Regio Arnhem. Arnhem, Duiven, Zevenaar of Westervoort en Huissen, de Vlekkenkoning© komt graag bij je langs in de gehele regio Arnhem.

Professionele dieptereiniging

Wij reinigen jouw bank met een professionele dieptereiniging uitgevoerd door een erkende meubelreiniger van de Vlekkenkoning© Nadat wij je bank geheel hebben ingespoten met een speciale meubelreiniger wordt de meubelstof gespoeld en weer uitgezogen. Vlekken krijgen daarbij extra aandacht van ons. Met deze professionele (natte) dieptereiniging verwijderen wij vuil, vlekken, kringen, bacteriën en allergenen (huisstofmijt) tot diep in de kern van de meubelstof.


Gratis impregneren (beschermlaag)

Tevens brengen wij een GRATIS extra beschermlaag aan waardoor jouw bank langer mooi blijft en nieuwe vervuiling sneller verwijderd kan worden.

Prijzen

Benieuwd wat het gaat kosten om jouw bank (of andere meubels) te laten reinigen door de ervaren medewerkers van de Vlekkenkoning©?

Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! Onze prijzen zijn altijd echte alles-inclusief prijzen, u betaalt dus nooit meer dan de vooraf opgegeven prijs. Tot ziens in Arnhem!

4 weergaven
Living Room

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de kosten?
Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! 
Deze sturen wij binnen 2 uur per e mail toe..

bottom of page