Bank reinigen apparaat

Jij bent op zoek naar een apparaat om je bank te reinigen? Om je bank zelf te reinigen zijn er diverse apparaten op de markt.

Maar welk apparaat kun je nu het beste gebruiken en is dit überhaupt een klus om zelf te doen?


Zelf je bank reinigen met een stoomapparaat Veel mensen proberen hun bank te reinigen met een stoomapparaat. Ondanks Youtube en andere kanalen volstaan met deze "tip" raden wij daarvan dringend af!

Stoom heeft namelijk een zeer hoge temperatuur van boven de 100 graden Celcius. Dit, gecombineerd met de hoge druk kan sommige meubelstoffen onherstelbaar beschadigen en vuil doen inbranden. Zeker synthetische meubelstoffen zijn hiervoor erg gevoelig. Ga dus niet in de weer met strijkijzers en stoomapparaten!


Zelf je bank reinigen met een tapijtreiniger In veel bouwmarkten kun je prima een tapijtreiniger huren. Maar ook hier moet je erg goed opletten hoe je te werk gaat! Een van de problemen hierbij is dat je de bank snel te nat maakt en dit nare geurtjes kan veroorzaken. Ook zijn de meeste reinigingsproducten die je (vaak voor veel geld) meekrijgt in de bouwmarkt absoluut niet geschikt om meubelstoffen te reinigen. Veel van deze producten bevatten optische bleekmiddelen en kunnen meubelstoffen uitbleken. Maar wist je dat veel van deze producten een beetje zeep bevatten?

Deze zeep voegt men bewust toe! Er blijven na de reiniging altijd wat zeepresten achter welke na een tijdje weer vuil gaan aantrekken. En, dat is wat de leveranciers natuurlijk graag zien! Want, je koopt dan snel weer een fles met die mooie reiniger en het hele verhaal begint weer van voor af aan!


Je bank professioneel laten reinigen Ga niet zelf rommelen maar vertrouw liever direct op de vakman! Wij reinigen jouw bank snel goed en vooral betaalbaar bij jou thuis op locatie. Je hoeft dan zelf geen apparaat te huren en te gaan rommelen met reinigingsproducten.

Wij nemen je dat werk op een vakkundige wijze uit handen en je bank zal weer stralen!


Wat gaat me dat kosten? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan! Wij sturen je dan binnen 2 uur een prijsopgave per email toe. Deze verplicht je tot niets, probeer het uit!


126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven