Bank reinigen Action

Bank reinigen Action | De Vlekkenkoning®

Bank reinigen Action

Jij bent waarschijnlijk op deze pagina geland omdat je hebt gezocht op “Bank reinigen Action”!
Is jouw bank vuil en zit deze vol vieze vlekken en kringen?
Je kunt het dan proberen met een bekledingsreiniger van de Action, dit is een actief schuim in een spuitbus welke je prima kunt gebruiken voor kleinere vlekken op leuningen en hoofdsteunen.
Deze schuim werkt snel en ruikt ook nog eens lekker.
Maar let op!
Deze schuim is geschikt om kleinere delen te reinigen. Is je bank behoorlijk vuil dan raden we je aan dit door de vakman te laten doen!
Bank reinigen Action?
Waarom zelf gaan rommelen?
Wij reinigen je bank, maar natuurlijk ook andere meubels gewoon bij jou thuis op locatie.
Dat is mooi makkelijk want geen lastig gesleep met meubels!

Professionele dieptereiniging

Wij komen jouw banken reinigen met een professionele dieptereiniging. Dit is een zogenaamde natte reiniging welke vuil, bacteriën, virussen, huisstofmijt en andere vuiligheid tot diep in de kern van je meubelstof verwijderen. Maar wist je dat wij ook nare geurtjes veroorzaakt door urine, braaksel of huisdieren professioneel neutraliseren? Jouw bank zal weer lekker fris ruiken en kan weer een paar jaar extra mee!

Gratis impregneren

Tijdens het banken reinigen brengen wij gratis een extra beschermlaagje aan op jouw bank.nDit aanbrengen van een beschermlaagje noemt men ook wel impregneren.
Dit doen wij met een speciale kunsthars welke wij toevoegen aan onze reinigingsmiddelen. Dus geen vieze en vaak erg penetrante (en schadelijke!) sprays!
Ons impregneermiddel is een veilige en 100% biologische en Vega kunsthars welke uw meubelvezel goed beschermt tegen nieuwe vervuiling.
Dit is natuurlijk geen wondermiddel maar zorgt er wel voor dat jouw banken langer mooi blijven. En, dit verlengt natuurlijk de levensduur ook, dus dat is ook mooi meegenomen!

Kosten

Benieuwd naar de kosten om jouw banken te reinigen?
Vraag dan vandaag nog een offerte aan!
Je ontvangt dan altijd binnen 2 uur een gratis en vrijblijvende offerte in je mailbox!

[give_form id="91"]

Juridisch

KVK 72389443
BTW NL002149914B19

Copyright 2024 De Vlekkenkoning® | Sitemap