Bank laten reinigen?

Bank laten reinigen?

Jij wilt je bank laten reinigen? Ga in elk geval alsjeblieft niet zelf prutsen met huismiddeltjes en andere wondermiddeltjes! Immers er zijn ontzettend veel verschillende soorten meubelstoffen. Bestaat jouw bank uit wol? Of uit een synthetische meubelstof of misschien zelfs linnen of katoen? Al deze meubelstoffen behoeven een speciale aandacht! Sprays, tapijtreinigers en vlekkensprays uit de detailhandel veroorzaken bij onjuist gebruik vaak vlekken en kringen. Ga ook niet rommelen met waterzuigers en stoommachines. Vertrouw liever op de vakman!

Bank laten reinigen

Kan ik dat zelf?

Kan ik mijn bank dan niet gewoon zelf reinigen? Natuurlijk is dat ook mogelijk, alleen loop je in de praktijk toch al snel tegen verschillende problemen op. Want welk reinigingsmiddel gebruik je? Kunt u dit reinigingsmiddel zonder gevaar op jouw bank gebruiken? Zitten er in het reinigingsmiddel optische bleekmiddelen of andere gevaarlijke stoffen? En ja, hoe impregneer ik mijn bank dan na de reiniging? Welke machine kan ik hiervoor gebruiken? Wij raden het zelf reinigen van een bank dan meestal ook af.

Kosten

Benieuwd naar de kosten om een bank te laten reinigen? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan, je ontvangt dan altijd binnen 60 minuten een gratis prijsopgave. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven